Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 23 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Ideaal voor luie meisjes! 4 x alternatieve seksstandjes voor ‘De Zeester’

Hijgend en nat van het zweet stort je op hem neer. Nadat je vijf minuten als een omgekeerde cowboy op hem hebt gezeten, ben je ka-pot. Tijd voor hem om aan de bak te gaan. Ben jij liever lui dan moe en is De Zeester jouw all time favoriete standje? Dan zijn deze acht alternatieve seksstandjes ook voor jou weggelegd.

Dat luie meisjes woest aantrekkelijk worden gevonden wist jij natuurlijk al. Dat is natuurlijk ook de reden waarom jij liever als een zeester in de bedstee ligt dan bovenop je lover ligt. Gelukkig kun je daarin nog wel variëren.

Alternatieve seksstandjes voor de zeester

Alleen maar zeesterren (bij deze: het is een werkwoord) wordt niet altijd gewaardeerd door je bedpartner, daarom breng jij graag wat variatie aan tussen de lakens. Gelukkig kun je met deze alternatieve seksstandjes ook lekker blijven liggen en doet jouw lover al het werk. Weet hij veel.

1. Lepeltje, lepeltje

Het is heerlijk om de warmte van je lover tegen je rug aan te voelen. Wat dat betreft is dit standje er eentje om bijna van in slaap te vallen. Jij op jij zij, hij op zijn zij tegen je aan. Lepelen kun je namelijk ook doen in een seksstandje. Om het wat makkelijker te maken vouw je je been over die van hem heen. Weinig moeite toch?

2. ‘Terreinverkenning’

Ook een favoriet onder luie meisjes. Wij zouden ‘m ook wel de ‘Omgekeerde Zeester’ willen noemen. In plaats van dat je op je rug ligt, lig je op je buik. Hij doet het werk, maar of hij dit lang volhoudt is een tweede. Je kunt eventueel ook nog een kussen onder je bekken leggen om hem extra diep in je te voelen.

Zit jij juist liever bovenop? Girls on top! 5 x seksstandjes voor als jij bovenop zit en de volledig controle wilt behouden

3. De missionarishouding

Natuurlijk kan dit standje niet ontbreken in het luie lijstje. We kennen ‘m allemaal. De missionarishouding is het meest klassieke seksstandje waarbij de vrouw op haar rug ligt en de man bovenop haar zit (en/of ligt als ook hij lekker lui is). Ook bij dit standje kun je eventueel een kussentje onder je rug leggen voor een intensere ervaring.

4. De Lelie

De vrouw ligt op de bedrand op haar rug en de benen bungelen lekker langs de rand naar beneden. De man kan haar staand nemen of op haar gaan zitten. En hij maar werken. Mag ook wel eens.