Emma Toussain
Emma Toussain Huidverzorging 18 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

Mis jij je zomerkleurtje al? TikTokkers zweren bij deze selftan-spray en hier koop je ‘m

Wij houden van zon en alles wat met de zon te maken heeft. Een mens wordt toch meteen blij door een aantal zonnestralen? Dat merk je nu helemaal omdat de dagen vaak grijs en koud zijn. Wat ook zo fijn is, is dat je een lekker zomerkleurtje krijgt. Je bent vaak buiten, je tan is helemaal optimaal en je wangen hebben een gezonde kleur. Het is nog maar oktober, en we merken nu al dat dat allemaal weggezakt is. Wat kan je dan doen? Juist, selftan.

Ook hebben wij weer een gouden tip voor je.

Selftan Airbrush-effect voor een prikkie

TikTokkers hebben ontdekt dat deze sprayflacon perfect werkt om je favoriete zelfbruiner aan te brengen. Geen gedoe meer met scrubben en uitsmeren, want dit zou je het perfecte airbrush-effect geven. De flacon is te krijgen via Amazon en kost maar 9.99 dollar. De TikTokker in kwestie gebruikt deze fles, maar die is momenteel niet beschikbaar.

@sydneymadams__

Reply to @autumnwiggins self tanning solution info!!!!! Linked everything already!! #selftan #tanningtips #selftanner #tanningroutine #selftanroutine #amazonfinds

♬ original sound – SYDNEY ADAMS

Ook praat TikTokker Sydneuy over de volgens haar perfecte zelfbruiner, die van Norvell. Kan je volgens Sydney zo de deur mee uit en het laat geen strepen na. Perfect, toch? Dan hoef je niet meer te scrubben, wrijven en slapen in je eigen zelfbruiner. Even sprayen en klaar ben je!

Voor eens en altijd: zó haal je zelfbruiner van je handen

Grazia