Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 5 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

De Sex and the City-reboot is deze winter te zien op HBO Max

De langverwachte reboot van Sex and the City is vanaf december dit jaar te zien op HBO Max. Dit nieuws heeft HBO dinsdag bekend gemaakt. Wanneer de reboot, genaamd ‘And Just Like That’ precies uitkomt, is nog niet bekend.

Sex and the City-reboot: teaser

Er zijn al vaak geruchten geweest over een reboot, maar in januari bevestigde ook oud-castleden dat de geruchten waar zijn. Op Instagram werden de eerste beelden geplaatst. De reboot getiteld ‘And Just Like That’ bestaat uit tien afleveringen.

De meeste oud-castleden keren terug voor de reboot, maar niet iedereen. Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis gaan weer te zien zijn via HBO Max. Helaas keert Samantha Jones, gespeeld door Kim Cattral, niet terug. Het gaat wel wennen zijn om een Sex and the City zonder Samantha te zien, maar het wordt vast een succes.

In januari werd al een kleine teaser geplaatst voor de reboot. Sarah schreef erbij: ‘Ik kon het niet helpen, maar vraag me af… waar zijn ze nu?’ Kristin Davis, die terugkeert als Charlotte York schreef: ‘Alles is mogelijk … Ontmoet je daar!’ Cynthia Nixon, die Miranda Hobbes speelt, schreef: ‘Jij, ik, New York … alles is mogelijk.’

‘And just like that’

De reboot volgt de levens van de drie vrouwen, die inmiddels vijftigplussers zijn. De serie werd geproduceerd door Daren Starr, ook wel bekend van Emily in Paris. Nu komt er een vervolg op het verhaal. Eind dit voorjaar begonnen Parker, Nixon en Davis al met de productie. Dit keer is het onder de leiding van Michael Patrick King. Hij schreef en regisseerde ook allebei de films.

Sex and the City is gebaseerd op het boek van Candace Bushnell. De originele serie was van 1998 tot 2004 te zien. Daarnaast waren er in 2008 en 2010 twee films als vervolg gemaakt. Nu gaat het verhaal in december verder. Bekijk hier de bekendmaking.

Déze 10 beautylessen hebben we geleerd van Sex And The City