Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 29 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Boeken maar: dit huis uit Sex Education staat te huur!

Ben je net klaar met het bingen van seizoen 3 of moet je nog beginnen? Je bent hoe dan ook vast weer aan het verlangen naar het geweldige huis van Jean en Otis. En we hebben dan ook heel goed nieuws voor de Sex Education-fans, want het huis staat namelijk te huur!

Zó oud zijn de castleden van Sex Education in het echte leven

Sex Education villa

Tijdens het kijken naar Sex Education heb je vast wel eens gedacht: daar wil ik wel wonen. Naast het jaloersmakende huis ziet Moordale er ook prachtig uit. Het lijkt er altijd zonnig te zijn en het heeft prachtige landschappen. Je hoeft er nu dus niet alleen door je scherm naar te kijken. Het huis kan je nu namelijk huren voor de vakantie.

Sex Education speelt zich af in de fictieve stad Moordale. In het echt staat het huis in de Wye Valley in Herefordshire, vlak bij de grens van Wales. De bekende villa bestaat al ruim honderd jaar en heeft de naam ‘The Chalet’. Het staat, zoals te zien in de serie, in een gebied vol met bossen. Het is dan ook de ideale plek om volop te genieten van de mooie natuur.

‘The Chalet’ huren

In Sex Education hebben we al een groot deel van het huis kunnen zien, maar er is meer! Het huis heeft namelijk een serre vol planten, een zonnedek en zelfs een eigen bioscoopzaal. Hoe geweldig is dat? Helaas is het huis wel voor lange tijd volgeboekt.

In ‘The Chalet’ kan je maximaal met tien personen verblijven. Maar er hangt ook een prijskaartje aan. Ondanks dat het bijna helemaal volgeboekt is, was er in maart een plekje vrij voor vier dagen. Maar een verblijf van vier dagen kost al 3500 euro. Toch kan je niet zo maar verblijven in de villa, de eigenaar laat namelijk niet iedereen in het huis verblijven. De buren zijn namelijk erg gehecht aan hun rust.

Ga jij een nachtje in de Sex Edcucation-villa overnachten?

Sex Education in één klap uitgekeken? Dan wil je deze 10 series ook zien