Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 3 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

6 redenen waarom meisjes met humor langer single zijn

Nog altijd de ware Jakob niet aan je kunnen binden? Maak je geen zorgen hoor, zelfs niet als je al bijna 30 bent. Dat kan namelijk maar één ding betekenen: jij hebt ontzettend veel humor. Ja, wij weten het namelijk echt zeker. Meisjes met humor blijven veel langer single dan – nou ja – de minder grappige vrouwen onder ons.

‘Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’ is 100% jouw levensmotto. Kunnen wij wel waarderen.

Meisjes met humor blijven langer single

Je date je suf, maar geen man wil zich so far so good aan je binden. Wacht geduldig af, want je hoeft de ware alleen nog maar tegengekomen. Die man die jouw humor écht fantastisch vindt. En tot die tijd, wees vooral niet getreurd dat je single bent, want dat komt door je uitzonderlijk goede humor.

1. Mannen voelen zich geïntimideerd door jou

Simpelweg omdat ze jouw humor gewoon niet kunnen bijbenen.

2. Je komt té zelfverzekerd over

En daar schrikken veel mannen nou eenmaal van. Met jouw humor straal je zelfverzekerdheid uit. Dit geeft ze het gevoel dat ze nooit aan jou kunnen tippen.

3. Ze zijn jaloers

Je kunt wel stellen dat mannen jaloers zijn op jouw grappen en dat hun ego te groot is om met iemand samen te zijn die grappiger is. Dan maar single natuurlijk.

4. Je schrikt anderen af

Oké, het ligt natuurlijk niet alleen maar aan de ander. Want met jouw (botte) humor kun je mensen ook echt afschrikken. Laat de harde grappen liever nog even achterwege als jullie nog maar net daten.

5. Mensen kunnen je niet goed inschatten

Zeker als je extreem veel (weliswaar goede) grappen maakt, wordt het voor een ander een stuk moeilijker om jou te peilen. En dat is toevallig wel iets wat een ander nodig heeft voordat hij of zij met jou dat huwelijksbootje instapt.

6. Humor kan een ander kwetsen

Hoe gevat en grappig jouw humor soms ook lijkt, wees je ervan bewust dat het een ander wel degelijk kan raken. Ook op heel onverwachtse momenten. En juist omdat jouw humor zo feilloos en direct is, schrikt dat een ander snel af. Ze zijn bang van het ene op het andere moment voor lul te staan en dat is niet iets waar de doorsnee man op zit te wachten.

Volgende keer een tikkie rustiger aan dan maar? Of neem jij liever genoegen met je single life tot je iemand vindt die elke grap kan waarderen?