Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 30 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Sleepers seizoen 2 komt eraan: dit is de spannende trailer

Voor alle fans van Sleepers: seizoen 2 komt eraan! 15 december is het zo ver – dan kan je je weer onderdompelen in de duistere wereld van Martin. De perfecte timing om je favoriete serie te bingen: nét voor de kerst, koud buiten. Brrr.

Hieronder vind je de trailer!

Sleepers seizoen 2 komt eraan: dit is de spannende trailer

De wereld van Martin staat op instorten wanneer zijn vrouw Noura achter zijn ware identiteit dreigt te komen. Hij moet alles op alles zetten om niet ontmaskerd te worden en tegelijkertijd is de druk uit de onderwereld nog nooit zo groot geweest. Zijn moeder Ans staat op het punt van oorlog met een grote, zeer gewelddadige internationale criminele organisatie en dwingt Martin en Willem haar te helpen en verder te gaan dan dat ze ooit hebben moeten gaan.

Ondertussen begint men bij de politie ook te twijfelen aan de integriteit van Martin en kan hij zijn collega’s niet meer vertrouwen. Voor wie kiest Martin? Zijn familie of kan hij toch niet ontsnappen uit de klauwen van de onderwereld? Een lastige tweestrijd waar je als kijker bijna ook niet uitkomt. Zó spannend!

De Videoland Original ‘Sleepers‘ met o.a. Robert de Hoog, Sinem Kavus, Teun Kuilboer en Lineke Rijxman is vanaf 15 december wekelijks te streamen bij Videoland. Zin in!

Sleepers gaat internationaal

De Videoland-serie van Robert de Hoog en Simon de Waal is verkocht aan het Britse streamingplatform Global Series Network. De spannende serie zal binnenkort te zien zijn in de Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland op de VOD-dienst Walter Presents. Ze gaan heel erg lekker dus! Robert is in elk geval trots: “De komende jaren zullen we samen met Fiction Valley en Videoland verder bouwen aan deze fantastische serie en het merk Sleepers verder blijven uitrollen over de hele wereld.”

Wat een schrik voor Roy Donders: hij mag geen fillers zetten