Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Mode 4 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Sofia Richie Grainge is de it-girl van het moment, zó creëer je haar stijl

Als je op TikTok scrolt kun je er niet meer om heen: de it-girl van het moment Sofia Richie. Alleen in de afgelopen week zijn er al meer dan 35 miljoen views geweest op de #sofiarichiestyle. Zo hebben we mega veel TikTok video’s voorbij zien komen van meiden die hun hele kledingkast willen vervangen om de stijl van Sofia Richie aan te nemen. Dat haar kledingstijl helemaal trending is, is dan ook zeker niet aan ons voorbij gegaan. Good for you: want wij gaan net even wat dieper in op haar stijl.

Sofia Richie

Sofia Richie is geen onbekende, de 24-jarige influencer kreeg bekendheid dankzij haar semi-controversiële relatie met Scott Disick. Het duo had een leeftijdsverschil van 16 jaar en dit zorgde voor aardig wat commentaar. Naast haar lovestory met Scott had de influencer een korte relatie met Justin Bieber. Buiten haar spraakmakende liefdesleven heeft zij ook een bekende familie, haar vader is Lionel Richie en haar zus is Nicole Richie. Geen wonder dus dat zij zo in de spotlights staat.

Kledingstijl

We hebben Sofia Richie haar Instagram even bekeken en haar feed staat vol met chique outfits die wij het liefst allemaal kopiëren. Maar hoe doen we dit en wat is haar stijl nou precies? In de afgelopen tijd is de streetstyle van Sofia Richie geëvolueerd naar LA party girl tot aan chique en verfijnd. Haar stijl wordt ook wel omschreven als ‘old money‘ en ‘quiet Luxery‘. Dit wil zeggen dat zij een tijdloze stijl, met eenvoud in het ontwerp draagt. De kledingstijl legt de nadruk op kwaliteit, maatwerk, eenvoud, tijdloze items, logo-vrije designerstukken en klassieke items. Door haar amazing looks, aantrekkingskracht en de media-aandacht die zij krijgt, is Sofia Richie officieel de nieuwe it-girl.

Wij zetten een paar van Sofia Richie haar beste outfits op een rijtje, want: hallo outfit inspo! Keep it simple, met mooie vormen en goede accessoires.

Met een capsule wardrobe heb je nooit meer kledingstress: zo stel je jouw ideale garderobe samen