Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 4 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Grijp je kans: je kan bij Douwe Bob thuis de finale van het Eurovisie Songfestival kijken

Het Eurovisie Songfestival komt er bijna aan. Over twee weekend staat de finale alweer op de planning en als jij nog geen idee hebt waar je die gaat kijken, dan hebben wij goed nieuws. Booking.com maakt het namelijk mogelijk om bij oud-kandidaat Douwe Bob het Songfestival te kijken én te blijven slapen.

Douwe stelt zijn woonboot open en maakt ook nog eens een ontbijtje op bed.

Bij Douwe Bob thuis de finale van het Eurovisie Songfestival kijken

Op 13 mei tovert Douwe Bob zijn woonboot en B&B om tot een Eurovisie-spektakel, exclusief te boeken via Booking.com. De singer-songwriter nodigt twee keer twee boekers uit voor de feestelijke avond, die na een overnachting op het Amsterdamse water kunnen rekenen op een zelfgemaakt ontbijtje van Douwe.

Wil jij het muziekspektakel samen met jouw +1 én Douwe Bob ervaren? De exclusieve aanbieding is te boeken via de website van Booking.com of via de app op 8 mei om 9:00 uur voor slechts 20.23 EUR. Er zijn twee tweepersoonskamers beschikbaar. De boeking is op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt

Van een barbecue tot karaoke

De avond bij Douwe Bob thuis begint met drankjes en snacks, waarna het tijd is voor de liveshow op groot scherm. Tijdens de finale, trakteert Douwe Bob zijn gasten op een huiskamerconcert én genieten de winnaars van een heerlijke barbecue. Daarnaast wordt er ruimte gemaakt voor een heuse karaoke en kunnen de winnaars een duet zingen met de Nederlandse artiest. De avond wordt afgesloten met een overnachting op de woonboot en de volgende ochtend ingeluid met een ontbijt.

Douwe Bob: “Ik kijk ernaar uit om de gasten op mijn woonboot te ontvangen. Ik verhuur normaal ook een deel van mijn boot als B&B via Booking.com en vind de gastheer spelen dus heel leuk om te doen. Meedoen aan het Eurovisie Songfestival vond ik een waanzinnig toffe ervaring, daarom kijk ik er enorm naar uit om de uitbundigheid van de finale met andere fans te delen bij mij thuis in de woonkamer!

Hoe leuk: Uber komt met Sing-along Van, een busje waarin jij mee kunt zingen met songfestivalknallers