Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 4 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Zien! Dit is de nieuwe vriend van Fabiola Volkers

We kunnen inmiddels wel zeggen dat de 23- jarige Fabiola Volkers een echte realityster is. We hebben haar onder andere kunnen zien in Temptation Island en Echte Meisjes In De Jungle. Daarnaast heeft zij vanwege haar pikante kiekjes op Instagram en haar OnlyFans account een grote following aan mannelijke volgers.

Eerder leek Fabiola haar hart niet sneller te gaan kloppen van al deze mannelijke aandacht. Toch lijkt haar hart nu veroverd te zijn en zij laat weten dat zij gelukkig is in de liefde. Wij vertellen je alles wat we weten over Fabiola en haar nieuwe vlam!

Mysterieuze kiekjes

Afgelopen tijd zagen wij een aantal mysterieuze kiekjes met een man opduiken op Fabiola haar Instagram. Hiermee lijkt zij aardig wat hints te geven aan haar volgers en werd er gespeculeerd over dat Fabiola een nieuwe vlam zou hebben. Aan RTL Boulevard laat ze weten dat ze haar prins op het witte paard heeft gevonden. Fabiola is dus officieel van de markt en geeft aan dat zij hartstikke gelukkig is met haar boyfriend.

Fabiola haar nieuwe vriend

Aangezien Fabiola haar nieuwe vlam nog niet volledig in beeld heeft gebracht, hebben we nog niet kunnen achterhalen wie haar mystery lover is. Zelf houdt zij dit voorlopig ook nog even geheim, maar wellicht dat we binnenkort nog meer glimpen van haar boyfriend voorbij zien komen op Instagram.

Fabiola Volkers nieuwe vriend
Instagram @fabiola.volkersofficial

Cupido

Wat Fabiola wel deelt, is dat zij dolgelukkig is: ”Ik ben heel blij met hem.” Daarbij vertelt ze dat ze pas een paar weken samen zijn, maar het lijkt alsof ze elkaar al veel langer kennen. Ook laat zij weten hoe ze elkaar hebben ontmoet en dit is via niemand minder dan de queen of de jungle: Michella Kox. Haar Echte Meisjes In De Jungle-vriendin heeft dus voor cupido mogen spelen en daar is zij goed in geslaagd!

Wij wensen de tortelduifjes veel geluk toe en stiekem hopen wij er snel achter te komen wie deze mystery lover van Fabiola is!

OMG! Rijk Hofman bracht verjaardag door met date en kreeg een wel heel bijzonder cadeau