Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Lifestyle 5 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Eindelijk! De H&M x Mugler collectie komt volgende week online

Eind februari maakten H&M en Mugler al bekend een samenwerking aan te gaan. Wij raakten toen al niet uitgepraat over de samenwerking tussen een van onze favoriete winkelketens en dit te gekke designermerk. We kunnen de collectie nu eindelijk bekijken en (hopelijk) weten we volgende week een van de items te bemachtigen. Wij staan te springen voor de lancering en het aftellen kan beginnen!

Wij praten je bij over de samenwerking van je dromen: H&M x Mugler

H&M x Mugler

Er is een nieuwe samenwerking tussen H&M en een designermerk. Wij zijn er dol op! Deze samenwerkingen betekenen dat we ein-de-lijk designer items kunnen kopen voor een leuk prijsje. Stiekem is het af en toe nog steeds een beetje prijzig, maar goed dan heb je wel wat. Want wie wil er nou niet in een van de sexy items van designer Manfred Thierry Mugler rondlopen?

Dankzij zijn bijzondere en uitgesproken stijl is het legendarische merk al sinds de oprichting in 1973 een vooruitstrevende en drijvende kracht in de modewereld. Hoewel de ontwerper vorig jaar overleed, blijft zijn merk voortbestaan. Creatief directeur Casey Cadwallader ontwierp onder zijn naam de H&M x Mugler collectie en dat zet gelijk de toon voor de toekomst, want we’re obsessed!

De collectie

De items die Cadwallader samen met H&M heeft gecreëerd, zijn zowel een dynamische showcase van de huidige esthetiek van Mugler als een knipoog naar het roemrijke verleden. De samenwerking is de droom van elke modeliefhebber, met speelse, transgressieve, lichaamspositieve nieuwe ontwerpen en kenmerkende Mugler-looks. Het is een ruime collectie en bevat van alles. Van twisted jeans van nylon en laser-cut mini-jurken tot bodysuits met mesh-panelen en op maat gemaakte outerwear – en verschillende remakes van stukken uit het archief.

Aftellen..

Aangezien het nieuws over de samenwerking dus al in februari naar buiten kwam, hebben we een lange tijd in spanning gezeten over: hoe, waar en wanneer we deze collectie konden gaan bemachtigen. Gelukkig is het bijna zover en kan het aftellen gaan beginnen. Vanaf Donderdag 11 mei kun je de H&M x Mugler collectie online en in de winkels scoren! Wij zouden zeggen: run, don’t walk naar Amsterdam, Den Haag of Rotterdam, want hier kun je de items vinden.

H&M x Mugler
H&M x Mugler, via h&m.com H&M

Monica Geuze in Mugler

Het kan zomaar zijn dat je nog nooit van dit designermerk had gehoord, want ja normaal gesproken is het aardig prijzig! Wel konden wij dit jaar the one and only, Monica Geuze al spotten in de body catsuit van Mugler!

@monicageuze

Wat denken we ervan?😂

♬ origineel geluid – Monica Geuze

Tennis of padellen? H&M heeft een steengoede racketsport collectie uitgebracht