Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 4 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Wil jij woonadvies van Roos uit Kopen Zonder Kijken? Geef je op voor een speeddate

Het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken is in volle gang en wat genieten wij elke week toch weer van alle mooie projecten die ze doen. Een huis kopen voor mensen die zelf moeilijk op de markt kunnen komen of die simpelweg niet op kunnen boksen tegen al die biedingen.. en het lukt Bob en Alex toch (bijna) elke keer om een goed huis te vinden. Roos Reedijk maakt de boel helemaal af met haar styling en jij kunt daar nu ook wat hulp van krijgen. Weet jij niet zo goed wat je aanmoet met je eigen interieur? Je kunt nu op speeddate met Roos dan vertelt ze het je!

Let’s go!

Op speeddate met Roos Reedijk uit Kopen Zonder Kijken

“Erger jij je ook groen en geel aan de kleuren in je huis of kan je de roze bril van Roos wel gebruiken voor een finishing touch? Geef je dan op voor een speeddate. Roos geeft je tips zodat je zelf aan de slag kunt. En wie weet komt zij als het af is, wel langs om te kijken wat je ervan hebt gemaakt!” staat er op het inschrijffomulier.

Lastige situatie

Wel moet je zelf nog even aangeven in wat voor situatie je zit, hoeveel budget je hebt én of er mensen zijn die je kunnen helpen. Maar hoe leuk is dit? Roos staat bekend om haar gedurfde keuzes en kleurrijke creaties dus als je fan bent van haar stijl is dit al helemaal leuk. Maar interieurstyling is echt een vak apart, dus zó veel mensen hebben hier moeite mee. Hoe richt je een ruimte nog echt gezellig in? Maak je wel goed gebruik van alle ruimte die je hebt? Dit nieuwe format lijkt ons een schot in de ‘roos.’ Ha.

Positieve reacties

De eerste aflevering van dit nieuwe seizoen viel goed bij de kijkers. Vooral het stel heeft alle harten gestolen. Iedereen ging natuurlijk naar Twitter om hun mening te geven.

3 redenen waarom het helemaal niet erg is om veel schoenen te hebben (en te kopen)