Inga Stoit
Inga Stoit Beauty en Style 2 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de verschillende soorten gellak die jij wilt hebben

Nagellak was al een van de leukste uitvindingen ooit, laat staan gellak. Hierdoor zijn jouw nagels weken lang prachtig. De lak bladdert niet, beschadigt niet (snel) en ziet er sterk en stevig uit. Er zijn veel verschillende soorten gellak en daar zijn wij heel blij mee.

Mooie nagels doen veel voor het uiterlijk. Het geeft jou een verzorgde en frisse look. Om die reden zijn er veel soorten gellak. En van al deze soorten, zijn wij stuk voor stuk fan. Want eerlijk is eerlijk, van mooie nagels – wordt iedereen blij.

Soorten gellak

Gellak (soak off gel / gel polish), is een lak – bestaand uit gel en nagellak. De lak is soepel en dun, daarnaast beschadigt het de natuurlijke nagel niet. De lak wordt hard onder een UV-lamp en dat zorgt voor een keihard en onverwoestbaar laagje. Je hebt hier tot wel 4 weken lang plezier van. Voor deze mooie nagels ga jij naar een salon, of je doet het zelf thuis. In nagelsalons werkt men veel met OPI en CND.

Wil je meer weten over wat gellak precies is, lees dan dit artikel.

Alles over gellak

Maar naast deze merken zijn er nog veel andere toppers. Dit zijn onze favorieten: Shellac, Orly Gel FX, Pink Gellac en Sensationail (deze zijn allebei voor thuisgebruik), OPI GelColor, Harmony Gelish, SuperNail ProGel, CND Shellac, NSI Polish Pro en OPI GelColor.

Al deze merken hebben stuk voor stuk de mooiste kleuren en zijn kwalitatief gezien erg goed. Jouw nagels worden hier echt sterk van en daardoor kun je rustig naar de sportschool of veel andere actieve dingen ondernemen.

Je kunt deze soorten gellak bestellen via het internet, of je kunt specifiek naar deze merken vragen in de nagelsalons. Hier worden jouw nagels en daarmee ook jij, erg mooi en blij van.

Tip: Er zijn leuke verschillende effect lakjes, hiermee maak jij jouw nagels nog leuker. Je kan het effect kiezen op basis van een periode (bijvoorbeeld kerst), maar ook lieve dingen zoals hartjes en sterretjes – puur omdat dit lief staat.

Nailartrevolutie