Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 2 aug 2018
Leestijd: 3 minuten

Welke deelnemers van Love Island zijn na het programma bij elkaar gebleven (en vooral wie niet)?

Seizoen 4 van Love Island loopt alweer bijna ten einde (huilen), en wij zijn mega benieuwd hoe het de koppels ná Love Island zal vergaan. Krijgen ze een topcarrière in hun schoot geworpen, worden er baby’tjes gemaakt of blijken ze buiten de villa een mismatch? Dit is hoe het de deelnemers van seizoen 1, 2 en 3 is vergaan na hun tijd in de villa:

Luis Morrison en Cally Jane Beech

Het leukste stel om mee te beginnen, want ja echt waar in 2017 werd bij deze twee de eerste Love Island-baby geboren.

Jessica Hayes en Max Morley

De winnaars van seizoen 1 zijn helaas niet meer bij elkaar. Ze kwamen er thuis vrijwel direct achter dat ze toch niet zo goed bij elkaar pasten. Jammer.

Hannah Elizabeth en Jonathan Clark

Deze twee wisten niet wat ze wilden. Ze deden mee aan seizoen 1 en verloofden zich omdat ze vanaf dag één met elkaar waren. Reden genoeg om tijdens de show al over te gaan tot een verloving. Helaas bleek het thuis allemaal niet te werken en zijn ze nooit het huwelijksbootje ingestapt.

Scott Thomas en Kady McDermott

Scott en Kady hebben het samen nog één jaar uitgehouden en zijn daarna toch uit elkaar gegaan. Beide zijn ze super bekend geworden na het programma en Kady heeft zelfs een eigen beauty-lijn (en 1 miljoen volgers op Instagram).

Alex Bowen en Olivia Buckland

Hoera, er staat een bruiloft op de planning. Deze twee tortelduifjes zijn verloofd en de liefde spat er van af op deze foto.

Nathan Massey en Cara De La Hoyde

En de tweede Love Island-baby hebben we aan deze twee prachtige mensen te danken. Cuteness overload.

Jamie Jewitt en Camilla Thurlow

Ook deze twee duifjes zijn nog steeds super gelukkig met elkaar, en wauw wat zien ze er prachtig (en nog natuurlijk) uit.

Olivia Attwood en Chris Hughes

Deze twee hebben een knipperlichtrelatie gehad, kregen daarna een eigen show en zijn nu toch voorgoed uit elkaar. Niet zo meant to be als ze dachten dus.

Dom Lever en Jess Shears

Er staat nog een bruiloft op de planning, want ok Dom en Jess zijn nog gelukkig samen en dat hebben ze bezegeld met een verlovingsring. Wij willen heel graag kindjes zien.

Montana Brown en Alex Beattie

Montana blijft onze favoriete deelneemster van Love Island en we vinden het super jammer dat zij en Alex geen koppeltje meer zijn. Bij thuiskomst hebben ze het nog een paar weken volgehouden samen, maar de liefde bleek niet sterk genoeg.

Kem Cetinay en Amber Davies

Kem en Amber wonnen seizoen 3 en zijn een aantal maanden samen geweest na Love Island. Uiteindelijk hebben ze toch besloten om niet met elkaar verder te gaan.

Wij zijn super benieuwd wie er van seizoen 4 bij elkaar blijven en of we ook bij hen verlovingen en Love Island-baby’s kunnen verwachten. We zullen het snel genoeg weten.