Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 3 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

9 Netflix documentaires over grote artiesten die je wilt zien (en horen voor de muziek)

Luister jij altijd en overal naar muziek? Dan ben je vast ook op enig moment in je leven fan geweest van deze artiesten. Deze documentaires over Justin Bieber, The Backstreet Boys en anderen wil je zien om kijkje te nemen achter het backstage leven van deze iconen.

Gaga: Five Foot Two

Sommige van haar outfits shockeerden de hele wereld (waaronder de bekende vleesjurk). Wat gaat er schuil achter deze intrigerende vrouw?

Justin Timberlake: The Tennessee Kids

He’s sexy and he’s back. Beelden van live concerten en backstage beeldmateriaal geven een fantastisch beeld van deze knappe vent.

Katy Perry: Part Of Me

Ze is altijd energiek en draagt alle kleuren die je je maar kunt bedenken. Deze documentaire laat zien wat voor krachtige vrouw ze is en hoe ze leeft.

Amy

Ondanks haar drank- en drugs problemen zong ze de sterren van de hemel met haar unieke stem. Ze overleed in 2011 en deze documentaire is een ode aan haar.

I’ll Sleep When I’m Dead

Één van de grootste DJ’s die we kennen. Hij deed meer dan 300 shows in één jaar tijd en is nog steeds super succesvol.

Avicii: True Stories

In april van dit jaar werd hij dood gevonden in zijn hotelkamer, een shock voor iedereen. Des te meer reden om deze prachtige documentaire over zijn leven te bekijken.

Whitney: Can I Be Me?

Haar onverwachte dood shockeerde de wereld. Ze vocht tegen haar verslaving maar had een gouden stemmetje. Must see.

Justin Bieber: Never Say Never

Misschien wel het bekendste tieneridool ooit. Zijn succes begon bij een Youtube video (met een ultra schattig stemmetje).

Backstreet Boys: Show ‘Em What You’re Made Of

Álle liedjes kun je meezingen, deze documentaire wil je echt zien. Nu.