Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Beauty en Style 26 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Met deze snelle test kom je erachter welke kleur blond jou het mooiste staat

Blond haar is en blijft een trend. Niet alleen voor geboren blondines maar ook Kim Kardashian en haar zussen gingen allemaal wel een keer voor blonde lokken. En we moeten toegeven, het staat ze ook nog eens prachtig.

Misschien denk je er al langer over na om je donkere lokken te verruilen voor blonde manen. Maar hoe weet je nou of het staat? Want als je lokken eenmaal in de blondeer staan is het te laat om je nog te bedenken.

Dé snelle test voor de juiste tint blond

Er bestaan tal van tinten blond. Van ijzig blond tot aan strawberry blond. Andere dames gaan weer voor assig of juist een honingachtige tint. De keuze is reuze zullen we maar zeggen.

Welke kleur blond past perfect bij jou?

De juiste tint kan een hele zoektocht zijn. Zo kan het zomaar zijn dat honingachtige lokken jou ontzettend bleek maken terwijl het wél prachtig staat bij je zus. En waar bij de één wit blond de kleur ogen ophaalt zie jij er behoorlijk eh, koud uit.

Gelukkig hebben de haargoden ons gehoord want er bestaat nu een heuse test om te kijken wélke tint blond het beste bij jou staat. Dit hangt namelijk van je huidskleur af maar ook van je kleur ogen én zelfs de kleur van je aderen (beetje gek inderdaad).

Doe de test hier

In slechts enkele minuten vul je de test in en krijg je horen welke tint blond jou het knapst maakt. En, welke kleur wordt het voor jou? Je doet de test hier.

Meer over haar:

Matrix.com