Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Sterrenbeelden 3 mrt 2023
Leestijd: 5 minuten

Vriendschapscheck: dit zegt je sterrenbeeld over jouw vriendschappen

Ben jij gezegend met goede vriendschappen? Lucky you! Wist je dat je sterrenbeeld veel over je karakter zegt en de manier waarop je omgaat met relaties en vriendschappen? Niet zo gek dus dat astrologie duidelijk maakt welke sterrenbeelden perfect bij jouw karakter passen.

Ram

Je bent een echt sociaal dier en hebt graag mensen om je heen. Je bent goed in nieuwe vrienden maken en mensen gaan graag met jou om. De meeste van jouw vrienden kijken tegen je op. Als jij de tijd hebt en in een goede mood bent dan investeer je veel in je vriendschappen. Met mensen met hetzelfde sterrenbeeld heb je de grootste lol, ook kun je goed opschieten met een Stier, Leeuw en Weegschaal.

Jouw grootste struikelblok: je bent snel beledigd.

Stier

Veel van jouw vrienden ken je al sinds jongs af aan en dit zijn dan ook vrienden voor het leven. Bij nieuwe mensen kijk je soms liever even de kat uit de boom, voordat je iemand een goede vriend noemt. Je bent op de hoogte van wat er speelt in hen leven en andersom zijn zij dat ook. Je kunt het goed vinden met: Steenbok, Vissen, Kreeft en Maagd.

Jouw grootste struikelblok: je kan van een klein probleem iets groots maken, soms ben je zelfs een beetje bezitterig of jaloers.

Tweelingen

Jij bent een persoon die iedereen aardig vindt, gelukkig kan jij ‘t zelf ook goed met iedereen vinden. Je luistert graag naar verhalen van andere maar vindt het ook niet erg om zelf in het middelpunt van belangstelling te staan. Je hebt waarschijnlijk vrienden overgehouden uit verschillende fasen van je leven, overal waar je mensen ontmoet waarmee je kan lachen word jij bevriend. Je bent een goede match met: Ram, Leeuw, Weegschaal en Waterman.

Jouw grootste struikelblok: de vriendschappen die je aangaat zijn vaak niet erg diep, tenzij je met iemand verbindt op hetzelfde intellectuele niveau.

Kreeft

Soms klaag je over hoe lastig het is om als volwassene nieuwe vrienden te maken. Tegelijkertijd ga jij er ook niet op uit om mensen te leren kennen en heb je liever dat mensen gewoon op jouw pad terecht komen. Je bent selectief in vriendschappen, maar als je eenmaal vrienden bent, help je mensen graag en ben je loyaal. Mensen komen naar jou toe voor advies en jij bent goed in het wegnemen van hun zorgen. Jouw vriendschappen duren het langst met de sterrenbeelden Stier, Maagd, Schorpioen en Vissen.

Jouw grootste struikelblok: iemand vergeven vind je lastig.

Leeuw

Als een vriendschap niet diepgaand is hoeft het van jou niet. Je houdt ervan om in het middelpunt van belangstelling te staan, daarom organiseer je ook graag feestjes of uitstapjes om mensen bij elkaar te brengen. Je bent een goede match met: Tweeling, Weegschaal, Ram en Boogschutter.

Jouw grootste struikelblok: je bent druk bezig met wat andere van je vinden. Je bent dan ook snel telleurgesteld als iemand een eigenschap van jouw minder leuk vindt.

Maagd

Uit jezelf ben je wat meer verlegen. Hierdoor vind je het fijn om vrienden te hebben die iets drukker en aanweziger zijn. Als jij een vriendschap sluit blijf je trouw aan elkaar, ook weet jij in een groep iedereen rustig te houden en mensen weten wat ze aan je hebben. Jouw vrienden hebben vooral de sterrenbeelden van een Kreeft, Schorpioen, Stier of Steenbok.

Jouw grootste struikelblok: je voelt je snel voor schut gezet.

Weegschaal

Je hebt veel vrienden en houdt ervan om je met hen te omringen. Je hebt graag goede gesprekken en mensen komen vaak naar jou toe voor advies. Je bent oprecht en zorgt ervoor dat iedereen blij is, alles moet in balans zijn bij jou. Je kunt het goed vinden met: Leeuw, Boogschutter, Tweeling en Waterman.

Jouw grootste struikelblok: je houdt er niet van om alleen te zijn en je kan daarom een beetje veeleisend overkomen.

Schorpioen

Je bent tevreden met een kleine en hechte vriendenkring om je heen. Jullie weten wat jullie aan elkaar hebben en je vindt het ook fijn om dingen alleen te doen. Je bent betrouwbaar en verwacht dit ook van andere. De vrienden die goed bij jou passen zijn mensen met sterrenbeeld Maagd, Steenbok, Kreeft en Vissen.

Jouw grootste struikelblok: je kunt je lastig over misstappen van vrienden heen zetten.

Boogschutter

Je bent makkelijk om vrienden mee te maken. Ook ben je creatief dus organiseer je vaak leuke uitjes voor je vriendinnengroep. Je houdt van vrijheid en bent zelfverzekerd. Je vrienden zijn dan ook graag bij jou in de buurt op een feestje, omdat ze weten dat jij het overal gezellig maakt. De sterrenbeelden die goed met jou bevriend kunnen worden zijn: Weegschaal, Waterman, Ram en Leeuw.

Jouw grootste struikelblok: je bent niet aan iedereen even loyaal.

Steenbok

Jij bent erg loyaal in je vriendschappen. Je houdt dan ook van stabiele, lange vriendschappen en behandelt iedereen met respect. Je geeft veel om de mensen om je heen en helpt hun graag. Vrienden met het sterrenbeeld Schorpioen, Vissen, Stier en Maagd zijn voor jou de beste match.

Jouw grootste struikelblok: je bent soms een beetje teruggetrokken.

Waterman

Je hebt veel vrienden en sociale contacten, soms zoveel dat het je een beetje benauwd. Je houdt van vrijheid en gaat alleen een diepe vriendschap aan met mensen die zich op hetzelfde intellectuele niveau bevinden als jou. Jij houdt veel van je vrienden en krijgt ook graag liefde terug in een vriendschap, daarom passen de sterrenbeelden Weegschaal, Ram, Tweeling of Boogschutter heel goed bij jou.

Jouw grootste struikkelblok: je hecht veel waarde aan vrijheid waardoor het lastig is om een permanente band met jou te ontwikkelen.

Vissen

Je bent een liefdevol persoon en trekt vaak mensen aan die jou nodig hebben. Jij biedt hun een luisterend oor en bent erg behulpzaam. Jij kiest voor oprechte vrienschappen en mensen die misbruik van je maken moet je uit de weg gaan. Mensen met de sterrenbeelden Steenbok, Stier, Kreeft en Schorpioen passen goed bij jou.

Jouw grootste struikelblok: je vindt het lastig om voor jezelf op te komen.

Deze sterrenbeelden matchen totaal niet op liefdesgebied, ook al zou je dat graag willen