Soraya Vergouts
Soraya Vergouts Sterrenbeelden 13 jan 2023
Leestijd: 5 minuten

Deze sterrenbeelden matchen totaal niet op liefdesgebied, ook al zou je dat graag willen

Ze zeggen wel eens dat liefde in de sterren geschreven staat. Sterrenbeelden geven namelijk meer aan over een persoon dan je denkt. Er zijn sterrenbeelden die perfect met elkaar matchen door bepaalde karakter eigenschappen. Maar er zijn ook sterrenbeelden die totaal niet bij elkaar passen. Pijnlijk, maar waar.

Dit zijn de sterrenbeelden die niet goed overweg kunnen met elkaar. Op gebied van vriendschap, maar ook in de liefde…

You guys are not a match

Sterrenbeelden worden erg serieus genomen als het gaat om daten of vriendschappen. Op dating-app Bumble is er zelfs een astrology functie toegevoegd, zodat je op bepaalde sterrenbeelden kunt filteren. Hoe vet?! Op papier kan het zo zijn dat jullie geen match zijn, maar vergis je niet. Misschien is jouw lover op papier niet de juiste kandidaat, maar hebben jullie wel veel passie en liefde voor elkaar. Liefde kent geen grenzen. Ben je toch benieuwd of jullie bij elkaar passen astrology-wise? Lees dan snel verder!

Ram (21 maart – 20 april)

Een Ram kan het minst goed overweg met het sterrenbeeld Vissen of Kreeft. Vissen en Kreeften zijn hele gevoelige mensen die snel gekwetst kunnen worden door een Ram. Een Ram is vrij direct, wat voor de één juist heel fijn is, maar voor de Kreeft en Vissen is het niet echt de manier van communiceren. Een Ram wil blijven bewegen en vooruitgaan, terwijl een Kreeft liever thuis zit en daarmee vrij content is.

Stier (21 april – 20 mei)

Stier en Leeuw kunnen best snel botsen. Een Leeuw heeft veel aandacht nodig en een Stier zal dat niet geven. Zij willen namelijk zelf ook veel aandacht. Ook willen Leeuwen graag alles op hun manier laten gebeuren, maar Stieren houden er juist van om controle te hebben. Deze twee sterrenbeelden hebben dezelfde soort energie over zich heen, maar pakken dingen in het leven heel anders aan. Dit kan heel erg met elkaar botsen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Schorpioen is een sterrenbeeld waar Tweelingen totaal niet mee matcht. Schorpioenen zijn veelvragend, intens en hebben hoge verwachtingen. Tweelingen kunnen in het begin gefascineerd zijn door deze eigenschappen, maar daarna zullen ze zich overwhelmed voelen. Schorpioenen zoeken voor een connectie dat veel verder gaat dan wat Tweelingen kunnen geven. Tweelingen houden van contact hebben met mensen, terwijl een Schorpioen de small talks juist ontwijkt.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Een kreeft en Waterman? No match. Ze zijn beiden vooral bezig met het zorgen voor anderen. Watermannen kunnen onbetrouwbaar overkomen doordat ze veel vrijheid nodig hebben, iets wat Kreeften niet kunnen waarderen. Kreeften hebben zekerheid nodig en consistentie. Wanneer Kreeften hun hart willen luchten bij een Waterman, kan het zo zijn dat Watermannen moeite hebben met het begrijpen van hun problemen en zullen het geen prioriteit maken om het op te lossen. Een Kreeft heeft iemand nodig die wel veel geeft om zijn of haar gevoelens.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen kunnen het moeilijk vinden met Steenbokken. Een Steenbok houdt van traditie, routine en houden van hard werken. Leeuwen daarentegen are living on the edge, ze houden niet van plannen en dat vindt een Steenbok verschrikkelijk. Deze sterrenbeelden kunnen gewoon niet samen door een deur.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Koppel een Maagd niet met een Boogschutter. Ook al kan een Maagd met vrijwel iedereen omgaan, toch kan de frustratie snel oplopen bij een Boogschutter. En dan hebben we het vooral over het gebrek aan besef en tijd, houden aan planningen en bezig blijven met je eigen taak. In het begin zullen ze elkaar bewonderen om hun eigenschappen, maar wanneer the shiny newnessweg is gevallen dan mag de Maagd alles opruimen en fixen. En dat is niet hoe het werkt.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschalen kunnen met bijna alle sterrenbeelden omgaan, maar één waarmee ze het minst mee overweg kunnen is de Maagd. Weegschalen kunnen wispelturig zijn en daar houden Maagden niet van. Het lijkt in het begin  allemaal leuk en aardig, maar Weegschalen verspillen best veel tijd, terwijl Maagden zich vooral bezighouden met efficiëntie. Ook is Maagd véél te kritisch voor Weegschaal. Dit is gewoon geen match.

Schorpioen (25 oktober – 21 november)

Een Stier is het tegenovergestelde van een Schorpioen en daardoor zou je denken dat zij niet met elkaar matchen. Maar het is de Weegschaal die niet met dit sterrenbeeld overweg kan. Schorpioenen hebben de neiging om mysterieus te flirten met mensen, maar vinden het niks als hun partner hetzelfde doet. Ook Weegschalen kunnen onbewust flirten wanneer zij met iemand praten en dat is een grote no-go voor Schorpioenen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Een Steenbok is maar lastig voor een Boogschutter. Dit doordat een Boogschutter outgoing en avontuurlijk sterrenbeeld is, maar een Steenbok totaal niet. Zij houden van kalmte en hebben hun zaken graag op een rijtje. De Steenbok vindt de Boogschutter geen goede partner in crime. Wanneer deze twee sterrenbeelden toch gaan daten, zal het de Steenbok zijn die het initiatief neemt en uiteindelijk alle dates regelt.

Steenbok (22 december – 19 januari)

De Social butterfly in de vorm van Tweelingen is een nachtmerrie voor de Steenbok. Tweelingen houden van sociale contacten en gaat van de ene persoon naar de andere, terwijl de Steenbok juist niet van persoon naar persoon springt. Ze richten liever hun aandacht op één iemand. Steenbokken vertrouwen Tweelingen minder doordat ze te veel praten, verschuiven en veranderen. Deze twee sterrenbeelden zijn total opposites.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Iets wat voorbestemd is om te falen is een relatie tussen een Waterman en Schorpioen. Watermannen houden van vrijheid en kunnen passief agressief worden wanneer een Schorpioen ze wil laten settelen. Dit door later thuis te komen, nieuwe vrienden maken en niet hun partner uit te nodigen. Schorpioenen zullen dan snel in hun schulp kruipen en stil blijven. Deze sterrenbeelden samen zijn honderd procent toxic voor elkaar.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Tweelingen of Weegschalen kunnen een challenge zijn voor Vissen. Vissen houden meer van peace, quiet en privacy dan de andere twee sterrenbeelden. Tweelingen en Weegschalen zullen ook moeite hebben met het verwerken van de intense emoties die Vissen met ze kunnen delen. Vissen zullen zich dan helemaal niet emotioneel ondersteund voelen.

Deze twee sterrenbeelden passen perfect bij elkaar als koppel