Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 14 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Uit die winterdip komen? Doutzen Kroes geeft raad (maar of we daar nou blij van worden..)

Januari is voor iedereen een lastige maand. Al de festiviteiten zijn voorbij en het is ook nog eens koud, donker en nat. Ja, geen ingrediënten voor een happy mind. Doutzen Kroes heeft een aantal tips voor haar volgers om uit die winterdip te komen, iets waar ze zelf heel veel baat bij heeft. Het begint met een duidelijke ochtendroutine en we kunnen bevestigen dat dat inderdaad het beste werkt. Lang in je bed blijven liggen helpt niet, zorg voor rust en regelmaat in je hoofd. Toch geeft ze ook nog wat andere tips waar we (letterlijk) de rillingen van krijgen..

Doutzen Kroes geeft tips tegen de winterdip

Dat een ochtendroutine werkt, dat is bewezen. Je moet een beetje regelmaat ervaren, dan begin je je dag een stuk prettiger. Doutzen heeft natuurlijk twee kids en dan moet je zorgen dat je een beetje orde kan scheppen in alle chaos. Ze geeft op Instagram ook wat tips om je dag beter te beginnen.

Instagram @doutzenkroes

Zo staat ze elke dag om zes uur op (oké, dat kan nog) om vervolgens heel koud te douchen óf in het koude water te springen. Brrrrr. Ben je wel gelijk wakker, daar zijn we het mee eens. Ook draait ze muziek en danst ze om op te warmen én ze adviseert om te genieten van de regen.

Welk advies ga jij opvolgen?

De moeite waard: dit zijn de voordelen van koud douchen voor je huid, haar en gezondheid