Janne Vogel
Janne Vogel Love & Seks 29 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Aha: déze vier sterrenbeelden zijn stiekem heel avontuurlijk in bed

Dat vuurtekens Tweelingen en Schorpioen freaky in de sheets kunnen zijn, wisten we al. Maar er zijn nóg een aantal sterrenbeelden die stiekem heel avontuurlijk zijn als het aankomt op seks. Benieuwd naar welke sterrenbeelden dat zijn? Lees vooral even mee.

Avontuurlijk betekent voor de een natuurlijk iets anders dan voor de ander, maar de volgende vier sterrenbeelden kunnen je ieder op hun eigen manier verrassen in bed. Ben of ken jij?

Sterrenbeelden die surprisingly avontuurlijk zijn als het aankomt op seks

Seks met een van de volgende tekens kan een erotisch avontuurtje worden. Expect the unexpected tussen de lakens met deze sterrenbeelden. 😉

Waterman en seks

Watermannen zijn enorm creatief, dus seks in standje missionaris voelt voor hen als een gemiste kans. Net als in het dagelijks leven willen deze onbevangen en onbevooroordeelde individuen alles een keer proberen. Hoe bizar ook.

Als je een partner wilt die in zijn vrije tijd rollenspellen en nieuwe standjes bedenkt, dan wil je daten met een Waterman.

Vissen en seks

In tegenstelling tot Watermannen zijn Vissen hopeloze romantici, en daarom zou je niet meteen denken dat ze de meest dynamische geliefden zijn. Mensen met het teken Vissen zijn misschien niet in voor ruige seks, maar tóch zullen dingen in de slaapkamer vuriger worden dan je op het eerste gezicht verwacht.

Ze bieden niet zo zeer vrijwillig hun eigen fantasieën aan, maar houden zich maar wat graag bezig met die van hun partner. Ze vinden niks sexyer dan een beetje gedomineerd worden.

Stier en seks

Als een van de meest sensuele tekens van de dierenriem is het geen verrassing dat Stieren houden van seks. Wat verrassend is, is dat dit nuchtere teken meestal ontvankelijk is voor alle dingen die riskant en speels zijn.

Net als Vissen nemen Stieren misschien niet snel initiatief voor iets nieuws, maar ze varen graag mee op de golflengte van hun partner. Als echte pleasure-seekers vinden ze het het allerleukst om het hun partner naar de zin te maken.

Weegschaal en seks

Weegschalen zijn van nature gevers, en dat maakt ze als bedpartner heel erotisch en experimenteel. Ze hebben een hoger libido dan de meeste mensen misschien verwachten én zin heel inventief, dus ze komen sowieso op de proppen met nieuwe en spannende moves in the bedroom.

Seks met een Weegschaal is echter geen eenrichtingsverkeer. Ze verwachten dat hun liefje hen in ruil dezelfde zorg en aandacht geeft. Lijkt ons meer dan terecht!

Lees ook:

Elite Daily