Redactie
Redactie Love & Seks 11 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Meiden met deze sterrenbeelden zijn geneigd om hun ex sneller nóg een kans te geven

Teruggaan naar een ex hoeft niet altijd slecht te zijn. Misschien ging het voorheen wel fout door verkeerde timing of andere prioriteiten. Wie weet, er kunnen altijd dingen veranderen. Beautify vertelt je in ieder geval welke drie sterrenbeelden als eerste hun ex een kans zouden geven.

Misschien zijn er wel dingen veranderd waardoor je je ex weer een kans wilt geven. Of het nu een goed idee is of niet, je bent niet de enige die verlangt naar de goede tijden uit je oude relatie(s).

Deze sterrenbeelden die vergevingsgezind zijn

Twijfelde je nog om het nummer van je ex te verwijderen? Schaam je vooral niet, want het loslaten van alle goede herinneringen is niet altijd even makkelijk. De volgende drie sterrenbeelden zijn het meest geneigd hun ex nog een kans te geven.

Déze sterrenbeelden zou je vooral niet moeten daten volgens de sterren

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Als Leeuw vind je het moeilijk om je trots opzij te zetten. Een break-up is al lastig, maar als je niet begrijpt waarom het uit is gegaan, is het moeilijk iemand te vergeven. In 2020 probeer je te luisteren naar je gevoel en wil je gaan voor de liefdevolle tijd die je had met je ex.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Als Maagd ben jij erg zelfbewust en denk je vaak terug aan het verleden. Hierdoor weet jij dus precies wat er in je vorige relatie allemaal fout ging en ben je bereid daar verandering in te brengen. Grote kans voor jou dat je relatie stabieler wordt als je hier weer voor kiest.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Je hebt niet altijd de beste keuzes gemaakt in 2019, Vissen. Wij nemen het je in ieder geval niet kwalijk. Dit jaar denk jij namelijk wel kritischer na over je keuzes en zie je in waar het allemaal fout ging. Je begrijpt nu waarom je ex zich zo gedroeg en je bent er zeker van dat je de fouten weer kunt rechtzetten.

Deze sterrenbeelden zijn wat koppiger en gaan juist niet terug naar hun ex.

Dit zijn volgens mannen en vrouwen de grootste fouten die we maken tijdens de seks