Emma Toussain
Emma Toussain Food 22 jun 2023
Leestijd: 1 minuut

Dit sushiburger-recept is al meer dan zes miljoen keer bekeken op social media

Sushi en burgers.. allebei lekker, maar hoe kan je in hemelsnaam kiezen tussen deze twee? Nou, dat hoeft nu niet meer. Onze favo food-TikTokker Victoria Minell heeft namelijk een recept gemaakt voor de sushiburger en die blijft niet onopgemerkt; het filmpje is al meer dan zes miljoen keer bekeken en mensen worden helemaal gek van dit idee. Hoe slim? En lekker?!

Dit recept voor de sushi-burger is al meer dan zes miljoen keer bekeken op social media

Heel makkelijk; de ingrediënten die je nodig hebt zie je in de video. Het enige wat je moet doen is alles op maat snijden en netjes boven elkaar leggen, zodat je het norivelletje goed op kunt vouwen. De commentsectie staat dan ook vol ongeloof en positieve reacties: “omg your recipes are always too good 😭,” dat is wel een beetje de strekking. Als ze het pakketje opgevouwen heeft pakt ze het geheel nog eventjes in de pan voor een crispy velletje én zodat alles goed op zijn plek blijft zitten. Echt geniaal.

@victoriaminell

CRISPY SUSHI BURGER 🔥 #recipe

♬ original sound – 🎧🎶

Thank god for TikTok én voor onze Vic. We komen zo ontzettend veel leuke nieuwe dingen tegen, dat we nooit meer zonder zouden kunnen. Sommige mensen het het platform zijn simpelweg geniaal en niet per sé omdat ze met de meest ingewikkelde dingen komen. Soms zit ‘m het juist in de simplicity van iets en dat is precies het geval met deze Big Mac taco’s, ook gemaakt door Victoria. Wij rennen naar de keuken om het uit te proberen.

Uh oké: probeert Temptation-Mitch vriendin Iris jaloers te maken door met Lisa om te gaan?