Emma Toussain
Emma Toussain Food 13 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Deze Big Mac taco’s gaan heel TikTok over en je wil ze vandaag nog proberen

Thank god for TikTok. We komen zo ontzettend veel leuke nieuwe dingen tegen, dat we nooit meer zonder zouden kunnen. Sommige mensen het het platform zijn simpelweg geniaal en niet per sé omdat ze met de meest ingewikkelde dingen komen. Soms zit ‘m het juist in de simplicity van iets en dat is precies het geval met deze Big Mac taco’s. Ja, je hoort het goed. Een TikTokker heeft namelijk bedacht om taco’s te maken in Big Mac-smaak en wij rennen naar de keuken om het uit te proberen.

Big Mac taco’s

Het enige lastige aan dit recept is dat je de Big Mac-saus moet namaken. Maar gelukkig zijn daar al talloze recepten voor dus dat is ook prima te doen. Verder haal je cheddar, rundvleed, sla, tomaat en uitjes in huis en you’re done. Dus als je geen zin hebt om door de McDrive te rijden maar een ietwat gezondere versie te maken van de Big Mac burger, dan is dit je teken.

@victoriaminell

BIG MAC TACOS 🍔 with homemade sauce, cheese, tomato, lettuce. #recipe

♬ Lollipop – Lil Wayne

De TikTokker die dit recept deelt, heeft ook een losse video gemaakt met haar versie van de Big Mac-saus. Dusssssss nu heb je geen reden meer om het niet te maken, alle informatie die je nodig hebt staat op haar TikTok-account.

5 x koolhydraatarme recepten waar iedere carblover enthousiast van wordt