Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 13 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Oh halloooooo: Thijs Boermans te zien in de bekendste soapserie van Nederland

Inmiddels kent heel Nederland wel de knappe acteur Thijs Boermans. Dit komt vooral doordat hij afgelopen seizoen mee heeft gedaan aan Expeditie Robinson en een veelbesproken kandidaat was. Sindsdien gaat het erg goed met zijn carrière, speelt hij in nieuwe films en heeft hij zijn eigen podcast Borrelpraat met zijn Expeditie-collega Niels Oosthoek. En dat is niet het enige, want hij is ook te zien in déze soapserie.

Hij is vanaf nu te zien in de bekendste soap van Nederland.

Thijs Boermans maakt zijn debuut in déze bekende soapserie

Het dorp Meerdijk heeft er een nieuwe inwoner bij, want de kijkers zagen gisteravond dat Thijs Boermans zijn opwachting maakte in de bekendste soapserie van Nederland. En dan hebben we het natuurlijk over Goede Tijden, Slechte Tijden. Hij dropte ook vrijwel meteen een flinke bom toen hij binnen kwam lopen. Hij blijkt namelijk de zoon te zijn van Henk, die al een dochter heeft genaamd Saskia.

Zo zegt Thijs in de aflevering van gisteren: “Het spijt me. Ik hoop niet dat ik u heb laten schrikken.. Ik wilde u graag even alleen spreken. Mijn naam is Jonathan. Ik heb al een paar keer geprobeerd contact te zoeken, maar het kwam er gewoon niet van.” Hij vervolgt: “U bent mijn vader.” WHUT?!

Jonathan

In Goede Tijden, Slechte Tijden speelt Thijs dus de rol van Jonathan en speelt hij de zoon van Henk. Hoogstwaarschijnlijk komt hij dus naar Meerdijk om zijn vader te ontmoeten en om een band met hem op te bouwen. De kans is dus groot dat we hem voorlopig nog wel even zien in het soap-stadje.

Wel heeft Thijs in de serie een flinke make-over gekregen, zoals hierboven te zien is. Dit komt doordat Thijs in de serie een advocaat speelt en daar moet hij natuurlijk naar gekleed worden. Wat vind jij van deze nieuwe look?

Zin in! Op déze datum begint het nieuwe seizoen van De Verraders