Audrey Garot
Audrey Garot Reality 7 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Goede Tijden, Slechte Tijden onder vuur: ‘Het moet maar eens klaar zijn met de angstcultuur binnen dat wereldje’

Goede Tijden, Slechte Tijden is de langstlopende soapserie van Nederland. Fans van de serie kunnen vier keer in de week genieten van de Meerdijkers en de bizarre verhaallijnen. Toch lijkt het er op dat er achter de schermen dingen gebeuren die niet kunnen. De serie wordt nu flink onder vuur genomen door het het juicekanaal Juice Channel.

Wordt dit een gevalletje The Voice?

Goede Tijden, Slechte Tijden

Een aantal weken geleden maakte Juice Channel bekend dat zij bezig zijn met een onderzoek naar de populaire serie. Ze hadden namelijk een verhaal ontvangen over een productiemedewerker die kort nadat hij vader was geworden, andere vrouwelijke productiemedewerkers berichtjes stuurde. Zij vertellen dat deze berichtjes zeker niet kunnen als je een relatie hebt.

Maar.. daar bleef het helaas niet bij. “Toen kregen wij een dm van een ander meisje die een tijdje terug stage heeft gelopen bij GTST. Ook zij had berichtjes ontvangen van deze productiemedewerker. Zij was op dit moment net 18 jaar oud. De berichtjes die dit meisje heeft ontvangen zijn een stuk minder onschuldig, al word het wel op zo’n manier overgebracht.” Het meisje was op dat moment dus nog maar net 18 jaar en deze productiemedewerker is een stuk ouder, vertelt het juicekanaal. Pff, heftig!

Juicechannel
Juicechannel
Juicechannel

Angstcultuur

De dames die deze meldingen bij Juice Channel hadden gedaan, durven over dit incident bij Goede Tijden, Slechte Tijden nog niet naar buiten te treden. “Toch merkte wij een bepaalde angst, dat is ook de reden waarom we op dit moment nog niet de concrete berichtjes met jullie kunnen delen. De dames zijn namelijk allemaal nog werkzaam binnen de televisiewereld en zijn bang hierdoor hun baan kwijt te raken, want in dat wereldje geldt, wie praat die gaat,” vertellen ze.

Juice Channel gaat dus nog verder met dit onderzoek en laten het weten als ze weer nieuwe informatie hebben. “Het moet maar eens klaar zijn met de angstcultuur binnen dat wereldje,” zeggen ze afsluitend.

GTST-actrice Bertrie Wierenga vertelt over haar kinderwens met Dorian Bindels