Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Beauty en Style 13 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Do or don’t? 5x tatoeages met witte inkt

Ben je al heel lang van plan om een tatoeage te laten zetten, maar ben je je er niet helemaal zeker van? Het zetten van een tatoeage is best eng en als het er eenmaal opzit is het altijd zichtbaar. Misschien is deze tattootrend een oplossing voor jouw probleem. Tatoeages met witte inkt zie je namelijk steeds vaker voorbijkomen.

Dit soort tatoeages zijn minder zichtbaar, wat vind jij?

Tatoeages met witte inkt

Tatoeages met witte inkt is veel minder in-your-face. Het kan prachtig zijn op een donkerdere huid, maar ook bij een lichte huid kan het heel subtiel zijn. Eigenlijk verstop je je tatoeage met witte inkt, hoewel hij er echt wel zit.

Met witte inkt kan je een donkere tatoeage meer impact geven, door hem bijvoorbeeld te omlijnen met wit. Dit creëert een soort halo-effect. Let er wel op als je een tatoeage met witte inkt laat zetten dat je een tattooartist hebt met veel ervaring. De witte inkt heeft een ander effect dan donkere inkt op de huid.

Daarnaast zal een tattooartist bij een tatoeage met witte inkt er vaker overheen moeten gaan, zodat de tattoo echt wit wordt. Om deze reden duurt het vaak langer om te helen. Ook kan het zetten van deze tatoeage meer pijn doen, je gaat immers vaker over een open wond heen. Als je de tattoo hebt laten zetten is het belangrijk dat je hem goed insmeert met zonnebrand. In de zon kan de tatoeage met witte inkt namelijk vervagen. Maar dit heb je er zeker voor over, toch?

Wat vind jij van tatoeages met witte inkt? We hebben een paar voorbeelden op een rijtje gezet.

1. Een witte inkt roos

Bij deze tatoeage met witte inkt zie je goed het verschil tussen de donkere en lichte inkt.

2. Een hartslag met witte inkt

Ook op je pols valt deze tatoeage met witte inkt veel minder op. Een goede optie als je een baan hebt waarbij je handen zichtbaar zijn en je eigenlijk geen opvallende afbeeldingen zichtbaar mag hebben.

3. Tatoeage met witte inkt op je vinger

Een tatoeage op je handen is altijd heel impactvol. Je ziet deze namelijk bijna altijd. Op deze manier is de handtatoeage subtieler.

4. Fine-line tatoeages

Wauw, stiekem zijn we toch wel een beetje verliefd op deze fine-line tatoeages met witte inkt.

5. Sterrenbeelden tatoeage

Een sterrenbeeld gerelateerde tatoeages met witte inkt komen zo wel heel mooi uit.

Haal daarbij ook meteen inspiratie uit je sterrenbeeld voor je nieuwe tattoo. Hier lees je welke sterrenbeelden tatoeages jou op je lijf geschreven staan.

Lees ook: Altijd al een tijdelijke tatoeage van je BFF willen hebben? Dit is je kans!