Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Beauty en Style 12 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

7 x de beste collageen-maskers om in je routine op te nemen

Eerder vertelden we je al wat collageen nou eigenlijk is. Je weet nu dat collageen best belangrijk voor ons lichaam is. Het extra innemen kan dus geen kwaad. Om deze belangrijke stof in onze beauty-routine op te nemen, kan je af en toe maskers met collageen proberen. Wij hebben de lekkerste collageen-maskers voor je op een rijtje gezet.

Deze maskers met collageen zijn niet alleen heerlijk om op te hebben, je ziet ook bijna onmiddellijk resultaat.

Collageen-maskers

Er zijn een hele hoop verschillende maskers met collageen op de markt. Het gebruik van de maskers is heel simpel en daarnaast ook geschikt voor elk huidtype. Wij hebben een paar van onze favoriete collageen-maskers op een rijtje gezet:

Psst, sla deze maskers op voor later met Pinterest.

1. Apricot, Fantastic Forehead Maskers – 27,70 euro

Dit collageenmasker van Apricot is gemaakt uit pure medische silicone, daarnaast is er een zeer effectieve hyaluronzuur aan toegevoegd. Je kunt deze pad dertig keer gebruiken, mits je het tussen de sessies door goed schoonmaakt. Je voorhoofd wordt soepeler na mate je de pad vaker gebruikt.

Douglas

2. Gold Collageenmasker, 24K Gold Collageen Facial Maskers – 5,50 euro

Dit luxe Aziatische Gold Collagen gezichtsmasker bevat puur goud, natuurlijke ingrediënten en hydrateert de huid voor een jonger uitziende uitstraling. Plan een spa-middagje want dit masker met collageen is geschikt voor elk huidtype.

Bol.com

3. Hollywood Skin Ogen, Collageen-maskers – 3 euro

Dit collageen-masker is speciaal bedoelt door je ogen. In de oog patches zitten allerlei vitaminen, waarvan onder anderen collageen. Binnen 15 minuten heb je weer een frisse blik en zijn je ogen weer goed verzorgd.

Douglas

4. Pixi, Collageen Plumping Maskers – 24 euro

Dit collageenmasker van Pixi is de eerste vloeibare variant. Dit soort maskers met collageen zijn lastiger om op te doen, maar dit masker zorgt voor extra veel hydratatie van je huid. De collageen die in het masker verwerkt is, is plantaardig.

Bijenkorf

5. FOREO UFO 2, Youth Junkie Collageen-maskers – 15,70 euro

Dit is een heel speciaal collageen-masker. Het is namelijk een massage- en ontspanningsmasker in een. Om het masker te gebruiken heb je wel een UFO apparaat nodig, het is een kleine investering maar het is zeker het aanschaffen waard. Hier kan je een UFO apparaat kopen.

Douglas

6. LE MASQUE SWITZERLAND, Sylvie’s Gold Radiant Collageen Glow Face Maskers – 14 euro

Dit collageensheetmasker stimuleert de celvorming in je huid. Daarnaast is het masker 100% bio en wordt gebruikt door beautyiconen zoals Sylvie Meis.

ICI Paris XL

7. Magicstripes, Lifting Collageen-maskers – 10 euro

Dit duurzame Lifting masker met collageen is een goede toevoeging aan ons lijstje van favoriete collageen-maskers. Het masker van Magicstripes is speciaal voor de onderkant van je gezicht. Het definieert je gezichtsvormen en zorgt voor een super gladde huid.

Bijenkorf