Zara Bircan
Zara Bircan Life 17 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Praat jij weleens tegen jezelf? Dan weten wij de volgende 4 dingen over jouw persoonlijkheid

Loop je door de werkgangen, de supermarkt of de stad en merk je ineens dat je tegen jezelf begint te praten? Dan weet Beautify stiekem al wat dit zegt over jouw persoonlijkheid.

Tegen jezelf mompelen op de werkvloer of thuis komt vaker voor dan je denkt. Zeker als je collega ineens langsloopt en zich afvraagt met wie jij nu zo’n geheimzinnig gesprek voert.

Als je veel tegen jezelf praat, weten wij het volgende over jou

Waarschijnlijk ben jij de grappigste, liefste en bedachtzame persoon die je kent. Het is daarbij niet verrassend als je jezelf op de eerste plek zet. Gelukkig kun je elk moment van de dag met jezelf praten als er niemand in de buurt is. Praat je tegen jezelf, dan kunnen wij het volgende over jouw persoonlijkheid zeggen.

1. Oplossingsgericht

Waarom advies vragen aan een ander als je het ook kan vragen aan jezelf? Jij mompelt vaak genoeg in jezelf als iets frustrerend kan zijn. “Ik heb nog maar een halfuur om een outfit te kiezen. Hoe ga ik dit oplossen? Wat droeg ik de vorige keer dat mij echt geweldig staat?” Jij hebt niemand nodig om je te vertellen hoe je nu verder moet, want aan jezelf heb je al genoeg.

2. Onafhankelijk

Een leuke tijd spendeer je met de leukste mensen die je kent. En wie is er nou leuker dan jij? Wij vinden het niet heel gek als je zelf de beste gesprekspartner bent. Jij hebt helemaal niemand aan je zij nodig om een geweldige tijd te hebben.

3. Zelfverzekerd

Praat jij tegen jezelf, dan kan je hartstikke zelfverzekerd zijn. Als jij een hilarische grap aan jezelf vertelt, heb je geen bevestiging van anderen nodig om te weten dat jij geweldig bent. Dit weet jij zelf namelijk als de beste.

4. Bedachtzaam

Aangezien jij hardop nadenkt, ben je een stuk zelfbewuster van je gedachtes. Bij jou floept er haast niks uit, maar denk je eerst na voordat je iets (tegen iemand anders dan jezelf) vertelt.

Lees ook: