Emma Toussain
Emma Toussain Reality 25 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Temptation Island-kijkers gefrustreerd door onverschilligheid van de deelnemers

Het seizoen van Temptation Island is in volle gang en de afleveringen worden met de week heftiger. Normaal gesproken moeten de deelnemers hun relatiestatus tot de reünie-aflevering geheim houden en moeten ze in het dagelijks leven voorzichtig zijn in het openbaar verschijnen. De deelnemers van dit huidige seizoen nemen het niet zo nauw met die regels, tot grote frustratie van de trouwe kijkers.

Oei.

Temptation Island ‘Love or Leave’

De loyale Temptation-fan kan zijn hart ophalen met het nieuwe seizoen. Elke week krijgt de kijker weer nieuw drama voorgeschoteld en ontstaat er weer een nieuwe plottwist. De Belgische Bert en Delphine komen vooral in opspraak door hun ‘giftige’ relatie en rare uitspraken. Het lijkt dan ook voorgoed voorbij tussen die twee en het lijkt er zelfs op dat ze beiden een nieuwe relatie hebben.

Onverschilligheid

Ook bij de andere koppels gaat het niet al te soepel. Nico en Donna zijn ook uit elkaar, nadat Nico Donna een videoboodschap stuurde met het bericht dat hij tijdens hun relatie is vreemdgegaan. Ook staat de relatie van Aylin en Efrain op wankelen nadat ze niet tevreden zijn met elkaars beelden.

Normaal gesproken horen de koppels tot na de reünie geheim te houden of ze nog samen zijn. De deelnemers van dit seizoen nemen het niet zo nauw met de regels..

Er is op verschillende Instagram-kanalen te zien hoe Donna en Nico zich samen op een feest bevinden, net zoals deelnemers Efrain en Aylin.

Temptation Island
Instagram @reality.fbi

Op het kanaal van reality.fbi is te zien hoe Donna en Nico samen feesten in club The Villa in Antwerpen. Ook ziet het er er uit alsof de twee het alsnog gezellig hebben met elkaar.

Ook Efrain en Aylin zijn al regelmatig samen op een feestje gezien. Op het kanaal Juicechannel zijn de twee inderdaad duidelijk te zien.

Temptation Island
Instagram @juicechannel

Juicechannel: ‘onze volgers zijn niet blij dat jullie alles spoilen, doe tenminste iets beter je best’.

Wat vinden jullie ervan?