Omani McDaniels
Omani McDaniels Column 3 jun 2018
Leestijd: 6 minuten

The Single Life: Als bezette mannen je proberen te versieren

Het leven van een single meisje is als een wervelwind. Soms is het leuk, soms is het minder en soms is het een regelrechte horrorfilm. Omani is een luidruchtige, altijd lachende, ietwat (prettig) gestoorde eind-twintiger. Wekelijks zal ze jullie een kijkje geven in het leven van een rasechte single girl. Pak de popcorn er maar vast bij.

Volgens mij hebben single meisjes een single aroma. Mannen kunnen het bijna ruiken als je beschikbaar bent. Dat is bij bezette mannen helaas niet het geval.

Misschien onderdrukken ze het of zijn ze gewoon assholes. Dat mag ik van mijn collega Mitchell van Manners.nl trouwens niet meer zeggen, want er zijn ook veel mannen die geweldig zijn. Maar daar heb ik het vandaag niet over. Vandaag heb ik het over de vreemdgaande klootzakken, die op zoek zijn naar een neukertje on the side.

Jammer genoeg zijn er heel veel mannen die zich thuis gedragen als een lief, trouw vriendje en vervolgens buitenshuis hun kleine vriend in elk mogelijk gat proberen te steken. Je hoort wel eens: ‘mannen zijn jagers’ of ‘ joh, iedereen gaat toch tegenwoordig vreemd’. Maar dat is onzin.

Je hoeft niet vreemd te gaan. Je hoeft niet tegen je partner te zeggen dat zij de enige voor je is om vervolgens dick pics naar het lekkere meisje uit de kroeg te sturen. Niemand die een pistool tegen je hoofd houdt en schreeuwt: ‘Neuk dat meisje, was je lul en ga straks je vriendinnetje lepelen!’

Nou heb ik abnormaal veel mannen meegemaakt die mij zien als de perfecte side chick. Ja, want als je een beetje open over je seksualiteit bent, ben je gelijk minnares-waardig. Rot toch op. Ik ga niet zeggen dat ik nooit slechte keuzes in mijn leven heb gemaakt. Maar het is echt niet zo dat ik van mijn stoel glij, als jij met je bezette bek zegt mijn slipje in te willen duiken, terwijl je vrouwtje thuis op je ligt te wachten.

Zo ben ik een avond in een club. Ik loop langs een onwijs lekkere man en we maken oogcontact. Hij is heel licht getint met een geweldige glimlach en lichtbruine ogen. Het roofdier in mij ontwaakt en ik besluit dat ik hem ga veroveren.

Niet dat het mij ook maar enigszins moeite kost, want hij is overduidelijk gewillig. Hij komt naast me staan aan de bar, nadat ik non-verbaal heb duidelijk gemaakt dat hij op mij af mag stappen.

‘Ik wil niet afgezaagd klinken, maar ik heb het idee dat wij elkaar ergens van kennen’, zegt hij terwijl mij aankijkt met die verrukkelijke ogen. ‘Voor zo’n knap iemand, ben je hier niet heel goed in’, zeg ik terug. Hij moet lachen.

Mannen vinden mij bijdehand. Eigenlijk vindt iedereen mij bijdehand. Maar ik kom er altijd mee weg dus ga ik er vooral niet mee kappen. Hij stelt een paar vragen, ik geef een paar antwoorden. Vervolgens kondig ik aan dat ik ga dansen met mijn vriendinnen maar dat hij zich geen zorgen hoeft te maken omdat ik terug ga komen en hij dan om mijn nummer mag vragen. Hij moet weer lachen.

De rest van de week zijn we berichtjes aan het uitwisselen en kom ik erachter dat hij een personal trainer is. Ik ben toevallig helemaal niet vies van een beetje uithoudingsvermogen en ben blij verrast met dit nieuws. Een paar dagen voor onze geplande date, belt hij. Hij vertelt dat hij in een moeilijke situatie zit.

Hij zegt dat hij vrijgezel is, maar dat hij voordat hij mij ontmoette casual weer was begonnen om met zijn ex te praten. Ik vraag wat dat inhoudt, gezien dat redelijk vaag is. Hij verzekert mij ervan dat ze absoluut geen stel zijn, maar dat het wel ingewikkeld ligt.

Hij vindt mij heel interessant en wil mij wat beter leren kennen, maar weet niet goed wat hij moet doen. Hij zegt dat hij helemaal niet weet of hij überhaupt weer echt met haar wil zijn, maar dat de situatie wel gelijk lastiger is.

Ik zeg dat ik het eerlijk van hem vind, maar dat ik absoluut geen side chick ben en vraag hem wat hij wil doen. Hij zegt dat hij mij echt heel graag wat beter wil leren kennen waarop ik zeg dat ik best wat met hem wil gaan drinken, maar dat ik absoluut niet met hem naar bed ga. Hij stemt toe en we spreken af voor donderdagavond. Met de voorwaarde dat hij mij ergens leuks mee naartoe neemt.

Donderdag overdag krijg ik een berichtje met de vraag waar ik heen wil. Zo werkt het niet. Jij wilt mij meenemen, dan ga je daadwerkelijk die hersentjes van je gebruiken en iets leuks bedenken. Ik háát het wanneer mannen totaal geen moeite in een date stoppen en ik alles moet bepalen. Fuck dat! Wine and dine me bitch, I’m Beyoncé.

Hij heeft hier duidelijk moeite mee en zegt dat we het wel bepalen als hij me komt halen. ‘Je bedoelt dat je gaat wachten tot we in de auto zitten om vervolgens weer aan mij te vragen waar ik heen wil en zelf nul moeite erin te steken?’, vraag ik. Hij moet weer lachen.

Als hij mij komt halen en we eenmaal aan het rijden zijn, zie ik dat we de snelweg op gaan. ‘Waar gaan we heen?’, vraag ik. Hij vertelt dat we naar een hotel gaan. Een hotel waarvan ik weet dat het langs de snelweg ligt. Zo’n hotel dat bijna gebouwd is om even snel een nummertje te maken. Is die man wel goed wijs? Ik zeg dat ik niet met hem naar bed ga en dat ik een leuke fucking date wil, fucking lulhannes.

Hij parkeert de auto en wil naar binnen, maar ik blijf zitten. Ik vraag hem hoe hij dit voor zich zag en hij zegt dat het inderdaad ingewikkeld ligt met zijn vriendin (opeens is het zijn vriendin, niet zijn ex), maar dat hij eigenlijk gewoon hoopte op wat wilde seks. Even zitten we in totale stilte, voordat ik ontplof en verander in The Hulk.

Vervolgens ben ik tien minuten lang, aan één stuk door tegen hem aan het schreeuwen, over wat voor afschuwelijk mens hij is en hoe diep hij zich moet schamen. Dit gaat uiteraard gepaard met alle mogelijke scheldwoorden die ik mij kan bedenken. Op de terugweg kijkt hij als een hond met staart tussen de benen, die net met een opgerolde krant op zijn neus is gemept.

Als we voor mijn huis stilstaan en ik op het punt sta uit te stappen, zegt hij: ‘Grappig, toen ik je kwam halen wilde ik je zo graag neuken en dat is echt helemaal voorbij’. Ik kijk hem aan, met vuur in mijn ogen en zeg: ‘Grappig, toen je me kwam halen dacht ik nog dat ik goede smaak in mannen had. Maar dat is nu echt helemaal voorbij. Bye Felicia.’

LEES OOK: The single life: Als je eigenlijk gewoon niemand een kans geeft
LEES OOK: The Single Life: Als je vriendinnen je vervangingsvriendje zijn
LEES OOK: The Single Life: Als je op mannenjacht gaat
LEES OOK: The Single Life: Als je wordt uitgenodigd voor een trio