Britta van Aggele
Britta van Aggele Lifestyle 4 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

TikTok gaat compleet los over deze panterprint dupe van Ganni, te vinden op AliExpress

Het internet staat er vol mee: dupes. Handig als je even niet zoveel geld op je bankrekening hebt staan, maar zijn ze wel altijd van even goede kwaliteit. Dat is natuurlijk de vraag waar iedereen antwoord op wil hebben.

Op dit moment gaat TikTok compleet los over de AliExpress Ganni spijkerbroek dupe, maar is ie de moeite waard?

AliExpress Ganni dupe

Als je op TikTok zit dan heb je vast en zeker al de trends voor 2024 voorbij zien komen. Eén van die trends, op het gebied van fashion, is panterprint. Deze print gaan we volgens de voorspellingen in 2024 overal zien en daar hebben wij absoluut geen problemen mee. Wij houden namelijk wel van een goede panterprint en veel mensen lijken het daar mee eens te zijn.

En laat nou een van de meest bekendste panterprints van dit moment van het merk Ganni zijn. Zij hebben verschillende items in hun collectie waarop deze heerlijke print terug te vinden is en een daarvan is een panterprint spijkerbroek. Hij staat al een tijdje op ons verlanglijstje, maar er zit een behoorlijk prijskaartje aan. De broek kost namelijk maar liefst €345, absoluut geen koopje dus. Maar daar lijkt TikTok wat op gevonden te hebben. Verschillende creators delen op het platform namelijk hun nieuwste AliExpress vondst: een dupe van de Ganni panterprint spijkerbroek!

@janine_kho

We zijn er helemaal mee dood gegooid op #tiktok de #viral #leopardpants van #aliexpress we hebben hem besteld en vandaag heb ik hem samen met mijn studenten @55 Creative Business School uitgepakt #aliexpressunboxing #leopardjeans

♬ Daisy Lofi – fiksiadit

@zarajanice

Deze broek 🥵🥵 #zaargoedemans

♬ origineel geluid – Zaargoedemans 🍓

Brede schouders, smalle taille: deze trend spotten we overal tijdens Copenhagen Fashion Week

Reacties

Grote namen op TikTok hebben de broek gepast en als wij hun video’s mogen geloven zijn ze razend enthousiast over de vondst. En ook in de reacties onder de video’s gaat het helemaal los, want iedereen, maar dan bedoelen we ook echt iedereen wil weten waar en hoe ze de broek kunnen bestellen. Zo schrijft iemand: “Jaaaa dit word DE zomertrend van 2024 ik kijk er nu al naar uit!!😍🐆”

Andere vrouwen schrijven: “Heb je een linkje? Of kan iemand mijn reactie liken wanneer de link er op staat?”, “Ik heb m ook hij is top” en “Ik moet deze broek hebben 🤤.”

Bij deze dus: hij komt van AliExpress en als je ‘Ganni panter broek’ op zoekt komt hij direct bovenaan te staan. Of hierbij de link. Veel shop plezier!!

Hier scoor je de leukste voorjaarsaccessoires voor in je huis