Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Beauty en Style 22 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Handig! Door deze slimme TikTok-hack sluiten al je jurkjes perfect aan

Stel je voor: je hebt een amazing jurkje gevonden voor een eerste date met je crush, maar de jurk is nét te groot en je zou ‘m eigenlijk meer getailleerd willen zien. Er is geen tijd meer om naar de kledingmaker te gaan en iets anders wil je eigenlijk ook niet aantrekken. Met deze TikTok-hack los je dit probleem makkelijk en snel op.

Het enige wat je nodig hebt zijn twee veiligheidsspelden en een schoenveter of touwtje.

TikTok

Op TikTok hebben we al heel wat beautytrends voorbij zien komen, zoals de concealer-hack, glijmiddel in je haar-trend en ook haarrollers zijn terug van weggeweest. Ook op modegebied kunnen we nog wat leren en nu komt er een nieuwe TikTok-hack voorbij die laat zien hoe je een te grote of te wijde jurk strakker kunt maken zodat jouw mooie figuur goed zichtbaar is.

TikTok-hack

TikTokker @carolinafreixa laat zien hoe de hack werkt. Moeilijk is het niet, je doet je jurk binnenstebuiten en doet aan beiden kanten van de jurk een veiligheidsspeld. Door het oog van de veiligheidsspeldjes doe je een touwtje of schoenveter, dat maakt niet zo veel uit. In het midden (boven je navel) knoop je de uiteinden van het touwtje of de veter aan elkaar. Dan draai je de jurk weer zo dat hij niet meer binnenstebuiten zit. Wil je precies weten hoe ze het doet? Bekijk dan deze video:

@carolinafreixa

How to make your dress fit perfectly🖤 #fashionhacks #tipsandtricks #styleinspo #SephoraLipLooks

♬ woman sped up – xxtristanxo

@carolinafreixa deed de achterkant van haar jurk naar voren toe en knoopte hem daar vast. @hannahwarling laat zien dat je de jurk ook binnenstebuiten kan aan doen en hem op je rug vast kan knopen en niet de achterkant naar voren hoeft te draaien. Ze maakt gewoon een knoop op haar rug. In de reacties van de video’s vragen veel mensen zich af hoe ze de jurken weer binnenstebuiten aandoen nadat ze het touwtje of de veter hebben geknoopt. @hannawarling legt het uit: “Ik deed het op deze manier om te demonstreren! Bind de schoenveter pas vast nadat je hem weer naar de goede kant hebt gedraaid. Ik hoop dat dit helpt!”

Hier laat @hannahwarling zien hoe het ook kan.

@hannahwarling

SAVE THIS so you can make your dresses fit perfectly all summer!! 🍒 #dresshack #outfithacks #clothinghacks #hannahxhacks #stylehacks #fashion #style

♬ GREEDY x TREASURE – conradrocha

Glijmiddel in het haar is de nieuwste trend volgens TikTok