Britta van Aggele
Britta van Aggele Gezondheid 21 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Volgens deze TikTok-hack scheren we onze benen al ons hele leven op de verkeerde manier

Er is zo ontzettend veel wat we kunnen leren van TikTok. Zo leerden we vorig jaar al dat we droogshampoo al ons hele leven op de verkeerde manier gebruikten en nu is het weer raak. Op TikTok laat een vrouw namelijk in haar video zien dat we ook onze benen al ons hele leven op de verkeerde manier scheren en ze laat direct zien hoe we het wel moeten doen.

OMG!!

TikTok-hacks

Social media staat vol met de meest handige video’s. Vooral TikTok laat ons namelijk elke dag weer wat nieuws leren en daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen. Mensen van over de hele wereld delen op dit platform namelijk hun kennis en de meest handige hacks en wij delen onze favoriete hacks met jullie op onze website.

Zo waren TikTok-gebruikers compleet obsessed met deze TikTok-hack met aluminiumfolie die ervoor zorgt dat je statische haar verdwijnt en gebruikten mensen op TikTok massaal de Maybelline Tattoo Brow massaal als semi-permanente lipliner. En nu gaat er opnieuw een hack compleet viraal op het platform en het heeft alles te maken met het scheren van je benen.

OMG! Deze TikTok-hack laat zien hoe je op vakantie in één keer het hele menu kunt vertalen

Het scheren van je benen

Dit doen we volgens deze TikTok-hack namelijk al ons hele leven verkeerd. En na het kijken van de TikTok-video zijn ook wij stomverbaasd dat we deze hack niet eerder hebben gevonden. Dit maakt het scheren van je benen namelijk honderd keer makkelijker en het scheelt ook nog eens een heleboel water. Wij leggen je precies uit hoe het werkt!

Volgens TikTok-gebruiker Char moet je niet baan voor baan scheren en dan je scheermesje afspoelen onder het water. Je kan namelijk nadat je een deel van je been hebt geschoren je scheermesje over je been weer naar beneden laten glijden om vervolgens de volgende baan te scheren. En dit zorgt er ook nog eens voor dat de haren uit je scheermesje achterblijven op je been, zodat je ze na het scheren zo kan afspoelen. Wat een win-win!!

@charmakeupnz

Cancel me if this is gross #lifehack #shavinghack #beautytip #beautyhack #tiktoktaughtme

♬ Kill Bill – SZA

Ga jij deze ontzettend handige TikTok-hack uitproberen?

OMG! Door deze TikTok-hack voorkom je een kater én smaakt je drankje een stuk beter