Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Beauty en Style 9 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Volgens TikTok verdwijnen jouw puistjes in no time na gebruik van dit kleimasker

De één heeft ze iets minder dan de ander, maar we hebben allemaal wel eens last van puistjes. Het liefst hebben we allemaal een gladde en zuivere huid, maar helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Daarbij komen puistjes altijd opdagen op de momenten dat je er het minst op zit te wachten. Was er nou maar een wondermiddel om dat vervelende pukkeltje binnen no time te laten verdwijnen. Good for u.. want wij vonden dat middel! TikTok gebruikers zweren erbij dat dit kleimasker al jouw onzuiverheden weghaalt.

Indian healing clay

Zie hier! Indian healing clay is een poeder dat je moet mengen met appelazijn om het perfecte kleimasker te maken. Geloof ons: of je nou last hebt van mee-eters, puistjes of acne, dit wondermiddel tovert al je onzuiverheden weg. Zeg maar hallo tegen die glowy huid! Volgens de TikTok-trend moet je de indian healing clay-poeder mengen met een beetje appelazijn om een soort ‘pasta’ te maken. Je kunt het over je hele gezicht smeren of juist alleen op de onzuiverheden. Vervolgens laat je het voor ongeveer twintig minuutjes uitharden. Dit zou ervoor zorgen dat je puistjes uitdrogen en je huid weer rustig wordt. Om het eraf te halen kun je het beste een washandje met warm water op je gezicht leggen, zodat de klei weer vloeibaar wordt en je het makkelijk van je gezicht af kunt vegen.

Kleimasker

De Indian healing clay bestaat uit pure Calcium Bentoniet klei en staat bekend om ‘s werelds meest effectieve gezichtsreiniger/masker. Naast het verminderen van puistjes, zou de klei helpen (niet weghalen) bij het herstel van blauwe plekken, wonden, eczeem en psoriasis. Naast alle voordelen voor je huid, heeft dit masker ook nog eens voordelen voor je portemonnee, een pot van de kleipoeder is namelijk maar vijftien euro!

Struggle jij met acne? Begin met ‘oplossen’ van binnenuit – dit wil je juist wél eten