Emma Toussain
Emma Toussain Reality 9 mei 2023
Leestijd: 1 minuut

Roy Donders en vriendin zijn vanaf morgen te zien in eigen realityserie

Roy Donders keert terug op de (digitale) buis met een spiksplinternieuwe realityserie! Jawel, de stylist van het Zuiden is terug! Nog niet zo heel lang geleden verraste de Brabantse zanger en ondernemer het hele land met het nieuws over zijn liefde voor een vrouw, namelijk Michelle. Zij wist het hart van Roy te veroveren en deze prachtige blondine, met haar volle lippen en lange wimpers, is dé ware voor de bekende Tilburger. Hun geluk kon dan ook niet op toen het verliefde stel er achter kwam dat Michelle zwanger is. Wij snappen ‘m af en toe ook nog niet helemaal, maar je kan nu dus alles zien in hun eigen realityserie waarin ze regelmatig de liefde aan elkaar verklaren. Schattig is het wel.

Hoe het leven van Roy Donders en zijn vriendin Michelle er nu als koppel en toekomstige ouders uit ziet, is morgen 10 mei om 20:30 uur te zien in de eerste aflevering bij TLC en op discovery+.

Roy en Michelle

Ontdek in de eerste aflevering de reacties van Roys familie op de relatie met Michelle. Inmiddels wonen de twee tortelduifjes samen en ook de hondjes van Michelle zijn van de partij. Samenwonen is echter geen eenvoudige taak. De garderobe van Michelle moet namelijk ook een plekje krijgen in het onderkomen. Daarom nemen Roy en Michelle de ultieme relatietest aan door samen een kast in elkaar te zetten – hoewel het vooral Roy en zijn vader Frans zijn die uiteindelijk de handen uit de mouwen steken. En tot slot onthult de gender reveal het geslacht van hun baby.

Bekijk de eerste beelden hieronder:

Wij hebben er in elk geval zin in.

Beautify is op zoek naar een redactiestagiair(e) vanaf september 2023