Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Beauty en Style 16 mrt 2022
Leestijd: 1 minuut

TikTokkers delen hun ultieme concealertips en zo creëer je de beroemde licht-schaduwlook zelf

We hebben weer een concealer-hack voorbij zien komen op TikTok. De creaties die je op je gezicht kan creëren met alleen concealer zijn eindeloos. Zo hebben we een concealer-hack voorbij zien komen die je botstructuur definieert. Maar deze nieuwe hack gaat over het creëren van de ideale teint van je gezicht en de beroemde licht-schaduwlook o.a. gezien bij Kim Kardashian.

Wij laten je zien hoe het moet.

Concealer-hack

Op het eerste gezicht lijkt het bij deze hack alsof je echt veel meer concealer op moet doen dan nodig is. Maar.. zodra je dit goed uitsmeert is het resultaat geweldig. TikTokker @cashyilatannaya is deze TikTok-trend gestart. In de video laat ze zien hoe ze haar concealer aanbrengt. Ze begint met een licht product het hele gebied van haar bovenlip tot aan haar onderste wimpers te bedekken, waarbij ze haar neus vermijdt maar nog wel een stukje van haar wangen meeneemt. Wil je precies weten hoe ze het doet? Bekijk dan de video hieronder:

@cashyilatannaya

♬ original sound – lei

Onder de concealer-hack video reageren veel mensen enthousiast en stellen wat vragen als: “Heb je dit voor of na je foundation gedaan?” en “Welke concealer gebruik je?” @Cashyilatannaya beantwoordt deze vragen gelukkig. Je brengt de concealer aan nadat je foundation op het gedaan. @cashyilatannaya gebruikt de Morphe concealer in de kleur C4.25 en concealer van het merk Too Faced in de kleur: Butterscotch.

Resultaten

Het is geen verrassing dat andere Tiktokkers deze concealer-hack al snel zelf gingen proberen. Zo laten @natseleen_ en @serenalakkiss hun resultaten aan ons zien.

@natseleen_

Omg I loved this!! Thanks girl @cashyilatannaya_ #concealerhack #makeuphack

♬ SUAAAVEEE – philipp

@serenalakkiss

#concealerhacks ib. @CartierC 💞

♬ SUAAAVEEE – philipp

Gaan jullie de hack proberen? Wij wel!

Cover it up! Dít zijn de beste concealers om je onzuiverheden te camoufleren