Emma Toussain
Emma Toussain Beauty en Style 30 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

5 Tinted moisturizers die je geld meer dan waard zijn

Het is zomer en dat betekent dat we qua beautylooks meer voor de naturel-kant gaan, want niks is zo vervelend om een volle laag make-up te dragen als je ‘t warm hebt en je dus gaat zweten. Foundation is dus eigenlijk een no-go, maar als je toch net even egaler voor de dag wil komen kan je het beste tinted moisturizers dragen. Zo blijf je gehydrateerd en heb je toch een extra kleurtje met vaak ook een beetje glowyness erin, voor die uiterst zomerse look.

Welke tinted moisturizers wil je hebben? Wij vertellen het je.

Deze tinted moisturizers geven jou een prachtige glow

We weten inmiddels wel dat we af en toe een beetje moeten investeren in goede producten, omdat je bij make-up het verschil toch vaak ziet. Inmiddels zijn heel veel budgetvriendelijke merken ook echt geweldig in het creeëren van nieuwe formules, dus die lijn vervaagt steeds meer. Maar als je toch geen foundation draagt, kan je net zo goed een goeie tinted moisturizer kopen.

Hieronder vind je onze favorieten in verschillende prijsklasses:

tinted moisturizers
MAC Cosmetics via Douglas, Iconic London via Bijenkorf, Charlotte Tilbury via Bijenkorf, Bare Minerals via Douglas en Nars via Bijenkorf.
  1. Charlotte Tilbury Healthy Glow Summer Tint Moisturizer
  2. MAC Cosmetics Strobe Dewy Skin Teint
  3. Iconic London Radiance Booster
  4. NARS Pure Radiant Moisturiser SPF30
  5. Bare Minerals Complexion Rescue

Vinyl Gloss

Mocht je je look willen afmaken, kijk dan ook zeker even naar de Vinyl Gloss die nu viral gaat op TikTok. In video’s laten gebruikers namelijk zien dat dit lipproduct een mooie glanzende finish heeft zoals een lipgloss, maar totaal niet afgeeft. Je zou denken dat dit niet kan, maar de vinyl gloss bewijst het tegendeel. Benieuwd naar het resultaat? Klik vooral op de link bovenaan dit stukje. Natural maar toch heel erg mooi, zonder andere mensen het idee te geven dat je veel veel make-up draagt. Voordeel? Je kunt lekker je gezicht afvegen zonder bang te zijn dat er heel veel product verloren gaat.

Dit vinden mannen de meest aantrekkelijke nagels bij vrouwen