Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 30 aug 2023
Leestijd: 1 minuut

Oh no: Olcay Gulsen en Ruud de Wild zijn uit elkaar

Het kwam gister al even ter sprake op het Instagram-account van Yvonne Coldeweijer.. het schijnt niet zo goed te gaan met de relatie van Olcay Gulsen en Ruud de Wild. En jahoor, vandaag kwam de boodschap: ze zijn uit elkaar.

Oh no: Olcay Gulsen en Ruud de Wild zijn uit elkaar

“De afgelopen maanden zijn wij niet meer een stel zoals je ons misschien kent. We hebben gemerkt dat we ieder voor zich dingen in het leven willen uitzoeken,” laat Olcay weten op Instagram. “Er is niet iemand anders, geen gedoe en geen ruzie. We hebben na een tijd van overprikkeling tijd nodig voor onszelf.” Duidelijke taal, altijd verdrietig als een relatie niet werkt.

De twee waren altijd ontzettend sterk, helemaal toen Ruud te horen kreeg dat hij ziek was. Ze waren sinds 2019 een setje, maar er is na 4 jaar toch een einde gekomen aan hun liefdessprookje. Wie weet in de toekomst.. “We houden nog steeds veel van elkaar. We hebben besloten elkaar los te laten in liefde,” schrijft Olcay nog in het bericht. Mooi om te zien.

Veel steun

Heel veel collega’s en vrienden vinden ‘t dan ook maar wat jammer maar zorgen wel voor voldoende support. Het regent hartjes in de commentsectie, door bijvoorbeeld Chantal Janzen, Famke Louise en Fawry Not Sawry.

De voordelen van single zijn: zes redenen waarom vrijgezel zijn juist zo fijn is