Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 16 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Zou jij wel een triootje willen proberen? Download dan deze 5 apps om de perfecte partners te vinden

Soms kom je op een punt waarop je nieuwsgierig raakt naar meer. Dat kan samen met jouw partner gebeuren in goed overleg, maar ook als je single bent. En met meer bedoelen we natuurlijk een tweede partner in bed. Zou jij ook weleens een trio willen proberen of wil je rustig eens kijken of dat wat voor je is? Daar kunnen deze datingapps je bij helpen.

Heb jij het seksuele verlangen om samen met twee anderen ‘s ochtends een beschuitje te delen? Spannend! Maar het kan ook lastig zijn om gelijkgestemden te vinden. Gelukkig bestaan er genoeg online communities waar je ze wél tegenkomt.

Trio proberen

Hoewel je op Tinder ook weleens koppels tegenkomt (hooray voor de mensen die hier zo open over zijn), blijft dat wel uitzonderlijk. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook voldoende apps waar je terecht kunt voor je seksuele verlangens.

1. 3Fun

Op deze app kom je openminded mensen tegen in de buurt met wie je kunt matchen op basis van je seksuele voorkeuren. Zo kun je er onder andere een trio fixen maar het gaat nog een stapje verder voor degenen die bijvoorbeeld swing-partners zoeken.

Download de app hier.

2. Feeld

Deze app is bedoeld voor zowel singles als koppels die samen een derde sekspartner zoeken. Niet alleen dat, deze app is een veilige plek waar niet wordt geoordeeld en waar je openlijk je seksuele verlangens kunt uiten. Je kunt er zelfs groepschats in aanmaken, spannend! Deze app ziet het als haar persoonlijke missie om seksualiteit te normaliseren.

Download de app hier.

3. 3Some

Deze app richt zich volledig op het samenstellen van trio’s. Zowel singles als koppels kunnen een profiel aanmaken en worden zorgvuldig aan elkaar gematcht.

Ben jij ook weleens uitgenodigd voor een trio? Je bent niet de enige! The Single Life: Als je wordt uitgenodigd voor een trio

4. 3Date

Ook deze app is gebaseerd op het principe dat iedereen hier zichzelf kan zijn en er niet wordt geoordeeld. Wereldwijd gebruikt een half miljoen mensen deze app en iedereen is welkom: queers, transgenders, biseksuelen. Het is een veilige plek waar je gegevens niet zomaar vanaf kunnen worden geplukt.

Download de app hier.

5. 3Somer

Niet geheel toevallig, nóg een app met de 3. Op deze app vind je over het algemeen wat meer koppels en singles die op zoek zijn naar seks(relaties) die ook lekker kinky mogen zijn. Niet alleen kun je hier op zoek gaan naar een trio, je vindt er ook swingers. Deze app maakt zelfs je stoutste dromen waar. Oelala.

Download de app hier.