Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 13 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze upside-down wimperkruller TikTok-hack wil je vandaag nog proberen

Social media staat helemaal vol met de meest handige hacks. Het maakt eigenlijk niet uit wat je zoekt: op social media vind je gegarandeerd een antwoord. En nu is het weer raak, want op TikTok gaat er een kersverse hack viraal die ook jij vandaag nog wilt proberen. Deze upside-down wimperkruller TikTok-hack zorgt er namelijk voor dat jij gigantisch lange wimpers krijgt!

Pak je wimperkruller er maar snel bij!

TikTok

TikTok is op dit moment ons favoriete platform. Niet zonder goede reden, want TikTok brengt ons naast leedvermaak ook veel antwoorden op vragen waarmee we lopen. Zo weten we door TikTok bijvoorbeeld precies welke broeken er op dit moment in de mode zijn en met welk product we het beste een bruin tintje krijgen zonder uren in de zon te liggen.

Maar ook op het gebied van beauty en make-up staat TikTok helemaal vol met tips en tricks. Zo liet een gebruiker zien hoe zij maar met één product elke kleur lippenstift kan maken die ze maar wil. En een andere video laat zien hoe je elke dag een nieuwe kleur eyeliner kunt rocken. De opties zijn dus echt eindeloos en er is nu een super handige nieuwe hack bijgekomen.

Volgens deze TikTok-hack scheren we onze benen al ons hele leven op de verkeerde manier

upside-down wimperkruller-hack

In een video die op dit moment compleet viraal gaat op TikTok is deze nieuwe hack te zien. TikTok-gebruiker Audrey Boos laat namelijk zien dat ze haar wimperkruller niet gewoon, maar op zijn kop gebruikt. Wait, what??? Ja, dat hoor je inderdaad goed. Ze gebruikt haar wimperkruller upside-down en dit geeft, tot onze verbazing, een prachtig resultaat!

@audboos

Replying to @elisetferrell how I curl my lashes UPSIDE DOWN 🕷 #makeuptutorial #grwm #eyelashes

♬ original sound – audrey🛸

Kijkers kunnen bijna niet geloven wat ze in de video van Audrey zien. Ze reageren dan ook massaal op de video. Zo schrijft een volger: “you’ve just changed the eyelash game.” Andere kijkers schrijven: “Yes I’ve been doing this for yearsss after I saw someone else do it lol😭”, “Trying this !” en “I tried its soooooo good.”

OMG! Door deze TikTok-hack voorkom je een kater én smaakt je drankje een stuk beter