Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 4 jul 2023
Leestijd: 1 minuut

Vader Frenkie De Jong onthult op de radio hoe ver Mikky al is in de zwangerschap

Eergister maakten Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong bekend in verwachting te zijn van een kindje en sindsdien is het alles waar iedereen op het internet over kan praten. Het onthullingsfilmpje werd binnen no-time honderdduizend(en) keren bekeken en het regent dan ook felicitaties voor het mooie stel. Dat Mikky al een goed aantal weken zwanger is is dan ook duidelijk, want ze heeft al een prachtige buik. Maar hoe ver? Dat weten we niet precies. De vader van Frenkie de Jong onthult wel al meer tijdens een radiouitending, waarin hij wordt gevraagd hoe ver zijn schoondochter eigenlijk al is.

En ze hebben het lang geheim gehouden.

Vader Frenkie De Jong onthult op de radio hoe ver Mikky al is in de zwangerschap

De vader van Frenkie is te gast in de radioshow van Frank Dane en Frank wil natuurlijk al wel weten hoe ver Mikky is en wanneer we de baby kunnen verwachten. Zonder twijfelen roept paps: ‘Halverwege! Dat hebben ze lang geheim gehouden.’ Dat betekent dat het kindje waarschijnlijk ergens in november geboren zal worden. Ook vraagt Frank of ze al schopjes kunnen voelen en dan roept opa heel trots dat het kindje nu al tweebening (even een kleine voetbalreferentie) is.

Bekijk het fragment via RTL Boulevard.

Baby + Jagger

Gister deelde Mikky zelf ook al de eerste foto van de babybuik, na het delen van de video. Daarop is inderdaad al een prachtige buik te zien en wat het allemaal nóg liever maakt is dat hun eerste ‘baby’, hondje Jagger, lekker op haar buik ligt. Honden en baby’s.. het blijft het liefste ooit.

Hoe vet: Naaz zet zichzelf in het voorprogramma van Lana Del Rey