Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 10 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Eén van deze vier sterrenbeelden? Dan kan je vertrouwen op je intuïtie

Je intuïtie is een sterk en vreemd gevoel. Als je gevoel iets zegt, dan moet je daar wel in geloven. Als je dat niet doet zal je met een pit in je maag rondlopen, je kan je vinger er niet op leggen maar er gebeurt iets vreemds. Waarschijnlijk hebben we dit allemaal dagelijks, maar sommige sterrenbeelden laten meer afhangen van hun intuïtie, gewoonweg omdat ze deze kunnen vertrouwen.

Kreeft, Weegschaal, Schorpioen of Vissen? Jullie kunnen vertrouwen op je intuïtie.

Sterrenbeelden met intuïtie

Vaak heb je meteen spijt als je je gevoel niet volgt, want in de meeste gevallen klopt dat wat je intuïtie je probeert te vertellen. Heb je het misschien een keer meegemaakt dat je een raar gevoel hebt bij een feestje dat je gepland staat? En uiteindelijk bleek dat het een grote chaos werd. Op dat moment vertelde je gevoel al wat er zou gaan gebeuren en hield het je uit de problemen.

Sterrenbeelden die dit goed kunnen aanvoelen zijn:

1. Een Kreeft doorziet je meteen, door zijn/haar intuïtie

Zelfs als je super mysterieus wilt doen en je gevoelens wilt verbergen, dan trapt een Kreeft daar niet in. Dit sterrenbeeld ziet meteen door je heen. Ze weten meteen wat er écht aan de hand is. Als een Kreeft je vertrouwt, dan heb jij je hart op de goede plek.

2. Een Weegschaal is heel in observeren

Een Weegschaal kijkt naar de dingen zonder meningen van buitenaf. Hun intuïtie is heel oprecht en betrouwbaar. Ze zijn heel objectief en kijken zo ook naar het leven. Als je dus een echte mening wilt weten, dan kan je die het beste aan iemand met het sterrenbeeld Weegschaal vragen.

3. Een Schorpioen is altijd twee stappen voor alle anderen

Een Schorpioen kijk recht naar je ziel, dat is hoe sterk hun intuïtie is. Hoewel veel mensen om de waarheid heen draaien, is dat bij een Schorpioen heel lastig. Op de een of andere manier zien ze direct de waarheid, simpelweg door hun gevoel te volgen.

4. De intuïtie van een Vissen is vlijmscherp

Het sterrenbeeld Vissen is een water element, hij/zij is heel gevoelig en pikt alle signalen op. Ze weten al dat er iets mis is, voordat het echt gebeurd. Een Vissen weet beter dan anderen dat de waarheid vaak een versie is van het verhaal dat verteld wordt. Door hun intuïtie weten ze dat meteen.

Lees ook: Wil je weten: deze 4 sterrenbeelden zijn het meest ambitieus