Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 16 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

Kan je films en series downloaden op Videoland? Alles wat je erover wilt weten

Op Videoland bekijk je de leukste films én series. Er zit voor iedereen wel iets tussen en je hebt gegarandeerd een gezellige avond met al je vriendinnen. Wil je Videoland een keer kijken zónder internet, dan moet je series en films natuurlijk wel kunnen downloaden. Wij vertellen je of dit mogelijk is en alle informatie daaromheen.

Films en series downloaden

We vallen maar gelijk met de deur in huis: ja, thank god, we kunnen films en series downloaden op de streamingdienst. Oftewel: onze favoriete serie hoeft geen moment van onze zijde te wijken.

Zit je in de trein, bus of werkt je wifi simpelweg niet mee, dan sta je er dus niet alleen voor.

Videoland download optie

Wanneer je internetverbinding hebt kan je op elk moment van de dag films en series downloaden. ‘Download to Go’ noemt Videoland dit.

Het downloaden is zo gedaan: je kiest een interessante film uit of één aflevering (of meer afleveringen. Wij zeggen dat tweede) van de serie die je aan het volgen bent en klikt op het download icoon. Het downloaden gaat gelijk van start en binnen mum van tijd kan jij ook offline van Videoland gebruik maken.

Duur van de downloads

Na het downloaden blijft alles maximaal 30 dagen in je app bewaard. Begin je op maandag met kijken naar serie of film X, dan heb je precies 48 uur om deze af te kijken.

Lukt het je niet om binnen die tijd het gedownloade af te kijken – want hé, ook al lijkt het soms anders, je hebt natuurlijk ook gewoon een leven náást Videoland – dan download je het gewoon opnieuw. Probleem opgelost.

En verder

Het is handig om te weten dat je in heel Europa kan downloaden. Daarnaast is het belangrijk te weten dat je de downloads niet via je laptop kan kijken, maar enkel via je mobiele telefoon of tablet.

Het kan zijn dat je de film of serie die je wilt zien niet kan downloaden. Gelukkig zijn er genoeg opties die wel downloadbaar zijn.

Zoek dus maar alvast uit wat jij binnenkort allemaal offline wilt zien. Ben je alvast goed voorbereid op de verveel momenten.

Wil je Videoland opzeggen? Dit is waarom je dat niet moet doen

Videoland