Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 1 okt 2021
Leestijd: 4 minuten

Deze nieuwe films, series en documentaires verschijnen in oktober op Videoland

Het is een nieuwe maand en dat betekent nieuwe films, documentaires en series om te streamen. Heb je zin om weer eens wat nieuws te kijken? Videoland heeft weer verschillende nieuwe series en films op de kalender staan. Wij hebben ze op een rijtje gezet.

Altijd Al Loiza

Nooit eerder was model en presentatrice Loiza Lamers (26) zo openhartig over haar leven als in de nieuwe Videoland documentaire ‘Altijd Al Loiza’. Regisseur Elza Jo Tratlehner volgt Loiza voor langere tijd van dichtbij als ze vertelt over haar liefdesleven en confrontaties waar zij als vrouw dagelijks tegenaan loopt. Voor haar was de transitie naar vrouw op jonge leeftijd nooit een keuze, maar een vanzelfsprekendheid: ze was ‘Altijd Al Loiza.’ We zien een kwetsbare, maar vooral ook een sterke en gelukkige vrouw.

Altijd Al Loiza is vanaf 6 oktober te zien bij Videoland.

De Koertjes naar Curaçao

Channah en Quentin, één van de meest spraakmakende koppels van ons land, jagen hun grootste droom na: met het hele gezin emigreren naar het zonnige Curaçao. Op het eiland gaan de Koertjes op zoek naar de perfecte locatie om een eigen B&B te beginnen.

De Koertjes naar Curaçao is vanaf 8 oktober wekelijks te zien bij Videoland.

Keeping up with the Kardashians S19

Na achttien seizoenen moge het duidelijk zijn dat Kourtney, Kim, Khloe, Kendall en Kylie samen met hun moeder Kris een druk leven hebben. Het leven van the Kardashians staat namelijk in het teken van familie, werk, feestjes en heel veel drama en dat is ook weer te zien in seizoen 19. In dit seizoen zien we onder andere hoe de dames omgaan met het coronavirus, ruzies, en misschien een nieuw familielid…

Keeping up with the Kardashians S19 is vanaf 11 oktober wekelijks te zien bij Videoland.

Are You The One?

Tien single mannen en tien single vrouwen gaan proberen hun ware liefde te vinden tijdens hun verblijf in een luxe villa op een prachtig eiland. Ze zijn niet goed in daten, maar krijgen nu de kans om hun perfecte match te vinden. Door middel van opdrachten, de Truth Booth en Match Up Ceremonies moeten ze er achter komen wie voor hem of haar door de wetenschap wordt gezien als ideale match. Als de hele groep er tijdens het seizoen in slaagt hun match te vinden, gaan ze er niet alleen vandoor met liefde, maar ook met de prijzenpot van €200.000,-. Lukt het iedereen om diens perfecte match te vinden? De presentatie is in handen van Kaj Gorgels.

Are You The One? is vanaf 15 oktober wekelijks te zien bij Videoland.

Ali Bouali

In ‘Ali Bouali’ leert de kijker de man achter Ali B kennen. Hij stelt zijn privéleven open en vertelt voor het eerst over heftige gebeurtenissen in zijn leven, de band met zijn ouders, Marokko, zijn kinderen en waar zijn drive vandaan komt. Hoe schopte hij het vanuit een achterstandswijk tot De Knuffelmarokkaan van Nederland? Naast Ali zelf komen zijn vrouw, familie en jeugdvrienden voor het eerst aan het woord en spreken onder anderen Marco Borsato, Boef, Waylon en Brace eerlijk over hun relatie met hem.

De vierdelige documentaireserie Ali Bouali is vanaf 16 oktober, de dag waarop hij 40 wordt, in zijn geheel te zien bij Videoland.

The Nice Guys

Los Angeles, de jaren 70. Holland March is een eigenzinnige en vertroebelde privédetective die een onverwachte samenwerking met het ingehuurde werkpaard Jackson Healy aangaat. Samen trachten ze de verdwijning van een meisje op te lossen die al snel in verband wordt gebracht met de dood van een pornoster. Naarmate ze dichter bij de waarheid komen, merken ze dat er een grote samenzwering gaande is. Met Russell Crowe en Ryan Gosling in de hoofdrol.

The Nice Guys is vanaf 16 oktober te zien bij Videoland.

Tesla

Nikola Tesla vecht een zware strijd om zijn nieuwe uitvinding van de grond te krijgen. Misnoegd over de hebzucht van zijn concullega Thomas Edison werkt hij aan een wisselstroomgenerator en -motor. Als Europeaan kan hij maar moeilijk aarden in Amerika waar de industriële revolutie nog in zijn kinderschoenen staat en waar het intellectueel eigendom menig addertjes onder het gras verbergt.

Tesla is vanaf 20 oktober te zien bij Videoland.

Ronnie Flex deelt eerste beelden van zijn realityserie ‘Ronnie: Voor Altijd Samen’