Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 1 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

De vader van Claire zoekt contact met Maxime Meiland en Leroy is niet blij

Op 14 september is Maxime Meiland bevallen van haar tweede dochtertje Vivé. Tijdens deze zwangerschap kreeg ze veel steun van haar vriend Leroy, dit was niet het geval bij haar eerste bevalling. Maxime heeft al heel lang geen contact meer gehad met de vader van Claire, maar in een interview met &C vertelt ze dat ze regelmatig berichtjes krijgt van haar ex.

Wat goed: Maxime Meiland is bevallen van haar tweede kind

De vader van Claire

Maxime is altijd open geweest over de rol van haar ex in het leven van Claire. Toen Maxime op haar eenentwintigste zwanger was van dochtertje Claire wilde hij niet dat ze het kindje hield. Nu hebben de twee weer contact, onthult Maxime Meiland in een interview met &C: “Hij appt sinds kort weleens, maar dan denk ik vaak: nu even niet.”

Maxime denkt dat het contact met jaloezie te maken heeft, ze hoorde namelijk voor het eerst weer van hem toen Leroy in beeld kwam. “Ik vind het zo zielig voor Leroy, want elke keer dat Jaap appt, staan de tranen bij Leroy in de ogen. Hij is bang dat als Jaap eenmaal weer in beeld komt, Claire bij ons wordt weggehaald.”

Maxime Meiland

Toch vindt Maxime het een lastige situatie. Ze wil Claire namelijk niet van haar vader ontnemen. “Claire is nog zo klein, als ze dan ook nog die hele andere familie erbij krijgt…”, zegt zus Montana. “Veel te ingewikkeld voor dat meisje”, vult Martien daarna aan.

Ondertussen zijn Maxime en Leroy al ruim een jaar samen en trotse ouders van hun pasgeboren kindje. De twee leerde elkaar kennen door de realityserie van de familie Meiland, waar Leroy als cameraman werkte. In het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is Leroy ook voor de camera te zien.

Binnenkijken in de (wederom) nieuwe miljoenenvilla van de familie Meiland