Britta van Aggele
Britta van Aggele Love & Seks 14 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit virale TikTok-seksstandje zorgt ervoor dat vrouwen binnen 5 minuten klaarkomen

Het is vandaag 14 februari, de dag van de liefde. En welke dag is er beter dan vandaag om over een nieuw viraal seksstandje te praten. TikTok is namelijk op dit moment compleet in de ban van een seksstandje die ervoor zorgt dat vrouwen binnen 5 minuten klaarkomen.

Dit wil je zeker uitproberen!

Seks

Of je het nou met een partner doet of het met jezelf hebt: seks is een belangrijk onderdeel in ons leven. Toch is er ook nog zoveel wat we kunnen leren over seks. Vind je het ongemakkelijk om over seks te praten met je partner? Introduceer dan bijvoorbeeld deze ‘ja/nee/misschien’-sekslijst. Geen probleem om open over seks te praten? Dan heb je vast ook nog veel te leren.

Zo zijn dit de meest voorkomende seksblessures en moet iedereen deze 6 belangrijke lessen over seks leren. Nu lijkt er ook een hele nieuwe plek te zijn waar we ontzettend veel kunnen leren over seks en dat is de app TikTok. Op dit platform gaat op dit moment namelijk een seksstandje compleet viraal die ervoor zorgt dat vrouwen in 5 minuten klaarkomen.

On top of your boyfriend? 3 tips om de beste ‘cowgirl’ ooit te worden

Viraal seksstandje

Vanaf december gaan er al gebruikers naar TikTok om dit nieuwe seksstandje te bespreken en het lijkt zeker de moeite waard te zijn. Steeds meer vrouwen spreken namelijk over het “enkels als oorbellen”-seksstandje. Zo schrijft Patricia Elena – @patricialaelena – op TikTok: “finishing in 5 mins coz he likes to wear my ankles as earrings.”

@patricialaelena

#fyp #pourtoi #pentrutine #parati #spicy

♬ original sound – Maïssa 🙂

Het seksstandje dat wordt beschreven is wanneer een persoon op zijn rug ligt met zijn benen op de schouders van zijn partner. Niet zo gek dat vrouwen sneller van deze positie klaarkomen, want deze positie leidt to diepere penetratie. Het is echter niet een compleet “nieuw” standje, maar werd waarschijnlijk eerder de “butt lift” genoemd. Maar zeker niet minder de moeite waard om te proberen. Kleine tip: probeer het vooral ook eens met een kussen onder je onderrug. Dit kan ervoor zorgen dat je partner nog beter bij de juiste plekken komt.

@jessicagarciareal69

Did I mention it was my favourite? #everyinchofyouisperfect

♬ original sound – Maïssa 🙂