Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 11 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Goed nieuws: seizoen 4 van de hitserie Virgin River sneller te zien dan je denkt

Het is al een tijdje geleden dat we seizoen 3 van Virgin River hebben gekeken. Met smacht zitten we te wachten op het vierde seizoen en we hebben goed nieuws voor je! Dit seizoen is namelijk sneller op Netflix zien dan je misschien verwacht had. Ook deelt Netflix alvast de eerste beelden met ons.

Dit is de releasedatum van seizoen 4 van Virgin River.

Virgin River seizoen 4

Waar gaat het vierde seizoen dan over? Aan het einde van seizoen 3 zijn er behoorlijk wat vragen onbeantwoord gebleven. Wie is bijvoorbeeld de vader van de ongeboren baby van Mel? Is het Jack of toch haar vorige man Mark? Het goede nieuws is dat showrunner Sue Tenney in juli aan TVLine vertelde dat het iets is dat “we aan het eind van seizoen 4 gaan ontdekken.”

Releasedatum

Seizoen 4 van Virgin River is al over twee maanden te zien! Om precies te zijn op 20 juli. We komen er dus achter of Jack de vader is van de baby.. wat als dit niet zo zou zijn?! “Het zou immens moeilijk zijn,” vertelde hoofdrolspeelster Alexandra Breckenridge in een interview met E!. Waarschijnlijk krijgen we in seizoen 4 ook te zien hoe het verder gaat met Jack die de voogdij over zijn tweeling wil krijgen. Charmaine’s nieuwe man Todd wil hem niet in hun leven betrekken. Aiii..

Sneak peek

We kunnen nog niet bevestigen of iedereen terugkeert voor het vierde seizoen, maar we zijn er bijna zeker van dat de grote namen Mel (Alexandra Breckenridge), Jack (Martin Henderson), John (Colin Lawrence), Charmaine (Lauren Hammersley), Hope (Annette O’Toole) en Doc (Tim Matheson) terugkeren. Netflix deelt de eerste beelden waar we een kleine sneak peek van het nieuwe seizoen van Virgin River krijgen.

Wij kunnen niet wachten tot het 20 juli is, ondertussen zijn er gelukkig nog genoeg leuke series en films die we in mei kunnen kijken.

Netflix bevestigt Virgin River seizoen 4 én seizoen 5