Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Love & Seks 26 mei 2022
Leestijd: 4 minuten

Deze manier van voorspel past het beste bij je (bed)partner volgens hun sterrenbeeld

Voorspel can make or break de seks. Vooral voor veel vrouwen is voorspel één van de fijnste dingen aan seks. Voorspel kan op verschillende manieren beginnen, ook op verschillende plekken en met verschillende items. Doe eens gek en laat je sterrenbeeld voor je bepalen hoe je te werk gaat! Ook kun je elke dag natuurlijk een andere manier proberen. Hoe dan ook, er is vaak één iemand die het voorspel begint, maar weet je wel wat je (bed)partner lekker vindt? Wij zetten voorspel manieren op een rijtje die volgens het sterrenbeeld van je (bed)partner het beste bij diegene past.

Je kan ze vanavond gelijk uitproberen bij je liefje.

Voorspel

Nog wat leuke redenen waarom je vanavond één van deze manieren van voorspel wil proberen is dat seks kan helpen om je slaapritme te verbeteren, je zelfvertrouwen te vergroten en een goede gezondheid te bevorderen. Bovendien voelt het gewoon goed.. dus waarom niet?

1. Ram: sexting is ook voorspel

Stuur een sexy message naar je (bed)partner. Een Ram vindt niets sexyer dan iemand die actie onderneemt en duidelijk is. Je hebt wel wat vertrouwen nodig om dat te doen, dit sterrenbeeld vindt het fijn om te weten dat je hem/haar vertrouwd. Denk ook na wat je van de ander wil. Stuur je een foto? Sexy berichtje? Of vraag je gewoon duidelijk of hij nu lang wil komen? Wees niet verlegen, een beetje brutaal zijn is best hot.

2. Stier: wie wist dat eten zo sexy kon zijn?

Voor een Stier draait het bij voorspel allemaal om hoe je ze laat voelen. Ze willen dat je ervoor zorgt dat ze zich op hun gemak voelen. Zorg dan dus ook dat je dit doet door te vragen wat ze fijn vinden. Ook het voeden zal dit sterrenbeeld opwinden. Haal de aardbeien met chocolade maar uit de kast.

3. Tweelingen: Twee woorden, twaalf letters

Naakt Twister. Voor het sterrenbeeld dat zich snel verveeld en uitgekeken is, is het spelen van een potje naakt Twister een goed idee. Het zal heel wat grappige beweging opleveren, maar jullie zullen ook dicht bij elkaar zijn, letterlijk.

4. Kreeft: Netflix en chill

Een kreeft houdt van aanraking en knuffels. Voorspel hoeft niet altijd spannend en sexy te beginnen. een avondje Netflix en chill wat eindigt in een goede vrijpartij is ook hartstikke fijn. Dit sterrenbeeld is best romantisch.

5. Leeuw: Let’s play

Is je bedpartner een Leeuw? Huur een kostuum: dokter, cheerleader of brandweervrouw. Leeuwen houden ervan om ‘op te treden’ en ze zullen all-in gaan op rollenspel. Kies een leuk scenario en het voorspel kan beginnen.

6. Maagd: I don’t like it dirty

Maagden zijn niet zo makkelijk in bed te krijgen, niet omdat ze preuts zijn, maar omdat ze graag schone lakens en houden door schoon het bed in te duiken. Om dit sterrenbeeld een plezier te doen, kan je ze het beste de douche in verleiden. Zeep ze in voor wat aanraking en daarna kunnen jullie het bed in duiken.

7. Weegschaal: Geen woorden, maar daden

Weegschalen doen altijd alles voor anderen, dus laat ze eens genieten en doe wat terug. Besteed wat tijd aan hun behoeften. Doe de afwas, maak de keuken schoon en serveer ze vervolgens met een massage, orale seks, wat ze maar willen. Ja, het doen van hun afwas kan voor dit sterrenbeeld heel opwindend zijn.

8. Schorpioen: Vertrouwen

Je verleid een Schorpioen door ze de controle uit handen te geven. Blinddoek de Schorpioen en schilder zijn/haar lichaam, of dat nu met echte verf, ijsblokjes of voedsel is. Voor dit sterrenbeeld is er niks sexyer dan vertrouwen.

9. Boogschutter: Probeer eens wat nieuws

Met een Boogschutter zijn is een avontuur, zo ook het voorspel met dit sterrenbeeld. Vraag aan naar de kinks en andere dingen die ze altijd al wilden proberen in de slaapkamer, maar nog niet hebben gedaan. Gewoon deze vraag aan hen stellen is voldoende.

10. Steenbok: Bosslady

Steenbokken hebben de neiging om hun leven op orde te hebben en ze kunnen altijd wat meer waardering voor dit feit gebruiken! Laat ze de baas zijn.. en probeer ze dan te laten zien dat jij ook de baas kunt zijn.

11. Waterman: Alles mag en alles kan

Waterman houdt van nieuwe dingen proberen en is niet snel bang. Neem daarom een “ja / nee / misschien” -lijst door. Dit is sexy als het zonder oordeel wordt gedaan en erotisch als je om de beurt een idee van de ja-lijst gaat uitproberen.

12. Vissen: Veel aanraking of juist helemaal niet

Vissen houden van creativiteit als het over voorspel gaat. Stel een tijd in voor erotische bodypainting, kaarsvetmassages of erotische telefoontjes. Nog een suggestie: ga samen liggen en luister naar een erotische audio-opname of vertel wat je met diegene wil doen, maar je mag elkaar niet aanraken.

Met deze 6 tips maak jij het voorspel nog veel spannender