Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 26 mei 2022
Leestijd: 1 minuut

Muziekfans van Boer Rob opgelet! Zijn nummers zijn nu op Spotify te beluisteren

Als je de afleveringen van Boer Zoekt Vrouw hebt gekeken, weet je dat Rob zijn grootste liefde zijn gitaar is. Je zag hoe Rob de dames bij hem thuis een privé concert gaf. Ook wij kunnen nu genieten van zo’n sessie in onze eigen huiskamer.. de nummers van Rob staan namelijk op Spotify.

Zo kan je boer Rob vinden op Spotify.

Boer Rob

Boer Rob – bekend van Boer Zoekt Vrouw – is 51 jaar oud en is kersenteler en dressuurpaardenfokker in Gelderland. Hij is vader van een 12-jarige dochter genaamd Liza. Rob zijn grootste hobby is het maken van muziek. Boer Rob heeft vier nummers opgenomen en die zijn te luisteren op zijn Spotify-account. Hij speelt al zijn hele leven gitaar en heeft in meerder bandjes gespeeld over de jaren. Gek is het dus ook niet dat Rob eindelijk wat eigen muziek uitbrengt.

RJ69

De nummers herinneren hem aan zijn reis naar Kenia, daarom heeft het album ook de naam: ‘Songs from the Maasai Walk’. De nummers werden in de periode tussen de BzV-filmdagen en de uitzendingen op tv opgenomen. “Ik had daar de tijd voor omdat ik niet zo veel kon doen,” Vertelt Rob aan het Algemeen Dagblad. Rob mocht natuurlijk niet in het openbaar verschijnen, omdat wij nog niet wisten of Rob en Wendy samen waren geëindigd.

Beluister hieronder de vier nummers van Rob zijn EP ‘Songs from the Maasai Walk’:

Twitter gaat los over Wendy uit Boer Zoekt Vrouw: is zij wel oprecht?!