Britta van Aggele
Britta van Aggele Love & Seks 1 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Het boek ‘Waarom mannen een bitch trouwen!’ vertelt je precies wat mannen aantrekkelijk vinden

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar soms zouden wij wel eens een kijkje willen nemen in het brein van een man. Niet om achter zijn grootste geheimen te komen, maar om te zien met welke logica hij denkt. Nu geeft een boek dat al een tijdje op de markt is je die inkijk in het mannenbrein en volgens TikTok moet je “Waarom mannen een bitch trouwen!” minimaal één keer gelezen hebben.

In het boek wordt uitgebreid verteld wat mannen aantrekkelijk vinden bij vrouwen.

“Waarom mannen een bitch trouwen!”

Ten eerste moeten we direct even wat rechtzetten. In dit boek wordt het woord “bitch” op een humoristische manier gebruikt. Met dit woord wordt geen gemene vrouw bedoeld, maar verwijst de schrijfster naar sterke vrouwen die een eigen identiteit hebben en zelfverzekerd zijn. Nu voel jij je misschien op dit moment niet die sterke, zelfverzekerde vrouw, maar dat is geen probleem. Sherry Argov legt in dit boek namelijk, met een aantal handige en simpele tips, precies uit hoe jij ervoor kunt zorgen dat je die eigenschappen wel uitstraalt.

Hiervoor hoef je niet je eigen persoonlijkheid aan te passen en het boek suggereert ook totaal niet dat je niet compleet bent zonder wederhelft. Dit boek daagt je alleen uit om over je eigen gewoontes na te denken en geeft je handige tips om je eigen zelfvertrouwen een boost te geven. De kans is namelijk groot dat je door dit boek de denkwijze van mannen een stuk beter gaat begrijpen, waardoor je mannen makkelijker voor je kunt laten vallen.

Dit vinden mannen juist ontzettend aantrekkelijk aan de vrouw

Tips

Sherry vertelt dat ze voor dit boek veel gesprekken heeft gehad met mannen. Dit boek biedt je dus echt een inkijkje in het brein en de denkwijze van mannen. In het boek wordt je meegenomen in veel verschillende scenario’s die je in het echte leven vast al een keer bent tegengekomen of die je nog gaat tegenkomen. Hierin krijg je zowel de point of view van de man als de vrouw op een situatie te zien, wat veel duidelijk maakt.

Op TikTok gaat het boek – en zijn voorganger, “De Ideale Vrouw Is Een Bitch” – op dit moment compleet viraal. Veel vrouwen geven namelijk aan dat het boek hun leven heeft veranderd. Wij delen een paar reacties met je: “Dat boek is letterlijk mijn Bijbel die iedereen moet lezen”, “Ja, ik getuig dat het ook mijn leven heeft veranderd!!!” en “Ik heb dit boek ook gelezen, de volgende man met wie ik uitging is nu mijn man. Het heeft me echt geholpen om te leren communiceren met mannen.”

@laurentiby

If youre in college or in your 20s you have to read why men love b!tches. !!!!!! Seriously CHHANNGGEDD me

♬ original sound – Lauren Tiby

Deze 17 ‘Never Have I Ever’-vragen onthullen hoe ervaren jij bent in bed

Dus waar wacht je nog op: dit boek wil je lezen!