Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 1 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze droogshampoo met SPF zorgt ervoor dat jouw hoofdhuid deze zomer niet verbrandt

Droogshampoo is een uitvinding waar menig vrouw niet meer zonder kan. Ook wij zijn helemaal verslaafd aan dit handige product, want het scheelt ons heel wat wasbeurten. Nu verbrandt in de zomer alleen onze hoofdhuid door de sterke zon nog regelmatig, maar ook daar heeft TikTok wat op gevonden. Er gaat op dit moment namelijk een droogshampoo met SPF viraal.

Twee vliegen in één klap!

TikTok

Wij weten niet hoe het met jou zit, maar wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en handige tips op het gebied van mode, verzorging en beauty. Nu hebben wij de afgelopen jaren gemerkt dat de place to be voor het vinden van deze informatie toch echt TikTok is. Op dit platform delen mensen van over de hele wereld namelijk hun kennis.

Zo hebben we door TikTok geleerd dat na het gebruiken van dit kleimasker puistjes binnen no time verdwijnen en er speciale druppels bestaan waardoor je ogen een stuk witter worden. Maar op dit moment gaat er een product viraal op het platform waar elke vrouw wel wat aan heeft. TikTok-gebruikers gaan namelijk compleet los over deze droogshampoo met SPF.

Met de ‘long sleeve shirt-hack’ van TikTok verdubbel je de inhoud van je kledingkast

Droogshampoo met SPF

Veel vrouwen maken wekelijks gebruik van droogshampoo. Of deze nou duur of goedkoop is: het product doet zijn werk en dat is precies waarom we het gebruiken. Maar nu blijkt dat er nog altijd varianten bestaan die nog handiger zijn dan de variant die je nu gebruikt. Er bestaat namelijk een droogshampoo waarin een SPF zit en er dus niet alleen voor zorgt dat je haar goed zit, maar tegelijkertijd ook nog je hoofdhuid beschermt. Wait, what?!?

@rudiberry

protect that scalp and clean your roots at the same time 🏖️☀️🤝🏼 #powderspf #dryshampoo #scalpspf #sunscreen #suncare #supergooppowderspf #scalpsunscreen

♬ Smooth Operator – Tiktok Remix – Scammacist

Ja, dat lees je goed: er bestaat een droogshampoo met SPF. We hebben het over de droogshampoo van Supergoop, die op dit moment compleet viraal gaat op TikTok. Bij gebruikers lijkt de droogshampoo flink in de smaak te vallen. Zo schrijven gebruikers: “Mijn schoonheidsspecialiste raadde dit vorig jaar aan als zonnebrandcrème voor mijn hoofdhuid en ik heb het sindsdien altijd als droogshampoo gebruikt 👏 zo goed” en “Dit is zo geniaal, vooral omdat dit product voor altijd in mijn kast heeft gestaan.”

Nu weet je precies hoe jij en je haar deze zonnige zomer gaan overleven!

Zelfbruiner als wenkbrauwverf en contour? TikTokkers zweren erbij